• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

3 saatte geçiriyosa ağrıyı iyi kuzum sonra bi müddet ağrısız oluyo mu vücut yoksa çıkarınca 1 kaç saat içinde ağrıyor mu tekrar ?

benim dizim sorunlu anam gibi ağrı oluyorhemde bayağı bikaç saat takıyorum bir iki gün ağrımıyor tabi denemek lazım canım sana nasıl etki eder bilemem dayanabildiğiniz kadar kalsın :34:

bi al dene canım yarın. ha bir de hastane gibi kokuyor :25:

ne kadar idare eder :27:

tolin de banlandı ya :26:

şimdi iyi bayağı idare eder :23: sorma canım 28 gün hemide :50:

üçyol metro çıkışı varya canım durağın olduğu yer güvercinler var hani :16: orda kipa var biliyosundur heralde gürmarda var o sırada japon pazarıydı eskiden adı şimdi forbes ucuzluk pazarı oldular :34:

Ha belli o araya iki kez falan girmişimdir ben işim düşmediği için teşekkür ederim canım :16: yarın alır yapıştırırım :52:

bibuu sen nasılsın neler yaptın :6:

kız yıldırma politikası nasıl gidiyor :27:

Çok iyi ama ben sakin kalmadım bugün baya baya yüzüne vurdum vuruşturdum sonunda haklısın dedi
Bu akşamki tartışmamızda da ben dağıldım o sakin kaldı toparladı beni afra yok tafra yok trip yok Allahım bozma ya
:27::27:

Ay ne güzelmiş şu eski halini özlemişim be adamın ha şöyle olgun olsun canımı yisin :52:

Ama yumuşamadım aşkım falan demiyorum daha :51:

olsun acıyı gecırsın de koku cıkarınca gecer zaten

o 2 3 gün oluyor banlanalı fal topiğinnde tartıstı 1 ay yok:50:

Ben yeni gördm ah tolinn ahhh:50:

benim dizim sorunlu anam gibi ağrı oluyorhemde bayağı bikaç saat takıyorum bir iki gün ağrımıyor tabi denemek lazım canım sana nasıl etki eder bilemem dayanabildiğiniz kadar kalsın :34:

şimdi iyi bayağı idare eder :23: sorma canım 28 gün hemide :50:

Anladm bibim bakalm bende nasl etli edicek denicem yarn:46:

al canım 4tl bitaneye vercene 4,5 tlye 3 tane alırsın :34:
ay bibim bir nevi ilaç sayılır kalitelisini kullanmak gerekmez mi:26:
Çok iyi ama ben sakin kalmadım bugün baya baya yüzüne vurdum vuruşturdum sonunda haklısın dedi
Bu akşamki tartışmamızda da ben dağıldım o sakin kaldı toparladı beni afra yok tafra yok trip yok Allahım bozma ya
:27::27:

Ay ne güzelmiş şu eski halini özlemişim be adamın ha şöyle olgun olsun canımı yisin :52:

Ama yumuşamadım aşkım falan demiyorum daha :51:

ooo sevindim canım :124:
en azından daha çok pışpışa alışmadan durdurdun :12:

ay bibim bir nevi ilaç sayılır kalitelisini kullanmak gerekmez mi:26:

ooo sevindim canım :124:
en azından daha çok pışpışa alışmadan durdurdun :12:

ben kullandım canım kullanmasam al demezdim aynı hiç bir farkı yok ötekisi şanlı diye pahalı ilk çıkaran o galiba ünlü ondan pahalı :27::27: kremli işte ilaçtan sayılmaz :27:

Back
X