İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

3 saatte geçiriyosa ağrıyı iyi kuzum sonra bi müddet ağrısız oluyo mu vücut yoksa çıkarınca 1 kaç saat içinde ağrıyor mu tekrar ?

benim dizim sorunlu anam gibi ağrı oluyorhemde bayağı bikaç saat takıyorum bir iki gün ağrımıyor tabi denemek lazım canım sana nasıl etki eder bilemem dayanabildiğiniz kadar kalsın

bi al dene canım yarın. ha bir de hastane gibi kokuyor

ne kadar idare eder

tolin de banlandı ya :26:

şimdi iyi bayağı idare eder sorma canım 28 gün hemide

üçyol metro çıkışı varya canım durağın olduğu yer güvercinler var hani orda kipa var biliyosundur heralde gürmarda var o sırada japon pazarıydı eskiden adı şimdi forbes ucuzluk pazarı oldular

Ha belli o araya iki kez falan girmişimdir ben işim düşmediği için teşekkür ederim canım yarın alır yapıştırırım

bibuu sen nasılsın neler yaptın

kız yıldırma politikası nasıl gidiyor

Çok iyi ama ben sakin kalmadım bugün baya baya yüzüne vurdum vuruşturdum sonunda haklısın dedi
Bu akşamki tartışmamızda da ben dağıldım o sakin kaldı toparladı beni afra yok tafra yok trip yok Allahım bozma ya

Ay ne güzelmiş şu eski halini özlemişim be adamın ha şöyle olgun olsun canımı yisin

Ama yumuşamadım aşkım falan demiyorum daha

olsun acıyı gecırsın de koku cıkarınca gecer zaten

o 2 3 gün oluyor banlanalı fal topiğinnde tartıstı 1 ay yok

Ben yeni gördm ah tolinn ahhh

Anladm bibim bakalm bende nasl etli edicek denicem yarn

al canım 4tl bitaneye vercene 4,5 tlye 3 tane alırsın
ay bibim bir nevi ilaç sayılır kalitelisini kullanmak gerekmez mi:26:

ooo sevindim canım :124:
en azından daha çok pışpışa alışmadan durdurdun

ay bibim bir nevi ilaç sayılır kalitelisini kullanmak gerekmez mi:26:

ooo sevindim canım :124:
en azından daha çok pışpışa alışmadan durdurdun

ben kullandım canım kullanmasam al demezdim aynı hiç bir farkı yok ötekisi şanlı diye pahalı ilk çıkaran o galiba ünlü ondan pahalı kremli işte ilaçtan sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…