• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hayır yahu yorulmadım ben mutfakta yemek yapmaktan oyalanmaktan hoşlanıyorum hele bulaşıkları yıkayıp makineye dizmek kadar keyifli bir şey daha yok ya bir yandan müziğimi dinliyorummmmm:52:

Ben bulaşıkları sudan geçirirken soğuk suyla yıkıyorum mati geliyor sıcak suyu açıyor sıcak suya elim değince bana ateş basıyor anlamıyorlar beni :52::52::52::52:
Beni düşündüğünden yapıyo ama yağlı şeyler haricinde sıcak suyuda sevmem

Biliyorsun soğuk suyla duş almaktan hoşlanıyorum :52::52::52::52:

Bu konuda benziyoruz bebeğim bende sevmiyorum sıcak suda haşlanıyorum resmen :52::52:
Bi psikopatlık var bizde :60:
Akşam yemeği kabustu ama bugün benim için hala tuhafım :31:

Ay dizi film çok izlerdim bi ara ama artık izlemeyiyorum hiç birşey çok nadir izlerken sıkılıyorum :52:

Bende izleyemiyordum takip edemiyordum ama nasıl olduysa supernaturalı acayip izleyesim geliyor :52::52::52: demişken gideyim bi bölüm daha izliyeyim ben :52::52:

aaa niyeki :26: bankamatik kartımı bizde denedik bankamatikle olmuyor kçkartıyla oluyor kazene msj at :26:

Kredi kartı özelliğide var .internetten çok siteden birşeyler almışlığım var ki mastercard yazıyo ..

Muneye sordum oda iletişime yaz dedi yazcam şimdi..

Yazmadan önce başka bi kartla daha deniycem bakalım olur inşallah..

holeeyyyy :7::7::7: form u doldurdun dimi:27: ben doldurmamıştımda recim söyledi yaptım :27:

Doldurdum önce ödeme yaptım sonra kart almak için form var doldurdum.
Şimdi başka bir şey yapmam lazım mı ?Formu dolduktundan sonra göndere bastım o kadar sonra olduğuna dair ekrana mesaj geldi.

Birde 30 lira ödeyince mailinize onay mesaji gelecek dedi.
Mesaj gelmiş ama onaylamak için bir link yok ?ben mi körüm :53:

Back
X