- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.061
Hayır yahu yorulmadım ben mutfakta yemek yapmaktan oyalanmaktan hoşlanıyorum hele bulaşıkları yıkayıp makineye dizmek kadar keyifli bir şey daha yok ya bir yandan müziğimi dinliyorummmmm
Ben bulaşıkları sudan geçirirken soğuk suyla yıkıyorum mati geliyor sıcak suyu açıyor sıcak suya elim değince bana ateş basıyor anlamıyorlar beni
Beni düşündüğünden yapıyo ama yağlı şeyler haricinde sıcak suyuda sevmem
Biliyorsun soğuk suyla duş almaktan hoşlanıyorum
Bu konuda benziyoruz bebeğim bende sevmiyorum sıcak suda haşlanıyorum resmen
Bi psikopatlık var bizde
Akşam yemeği kabustu ama bugün benim için hala tuhafım
Oh iyi canım sevindim barışmanıza..
Evet yoğunsun sen bu aralar okulun bitse de konuşsak diye bakıyorum
Niye hayırdır kız
Bitmez bu dönem valla
geçen döneme zor diyordum.şimdi nasıl arıyorum anlatamam.geçen dönem çok rhatmşım meğersem
Kuş yidirdi aşkitom zorla bikere daha zorlamıştı ağlamıştım bu sefer ağlamadım ama yine üzüldüm
Afiyet bal olsun gece karnında ki o kuş kanatlanıp uçarsa seni dürbünle izleyeceğim gökyüzünde..
Ay dizi film çok izlerdim bi ara ama artık izlemeyiyorum hiç birşey çok nadir izlerken sıkılıyorum
Bende izleyemiyordum takip edemiyordum ama nasıl olduysa supernaturalı acayip izleyesim geliyordemişken gideyim bi bölüm daha izliyeyim ben
Bende dün the originals a başladım klause ı özlemişim yavbugün 3 5 bölüm izlim bari
Ama ben çok sinir oldum
neye canım :26::26:
Yahu kartımda mastercard yazıyor proluk alamıyorum banka kuruluşunuz bu işlemi reddediyor diyo.
Limitim var bakiyem var delirdim valla..
aaa niyeki :26: bankamatik kartımı bizde denedik bankamatikle olmuyor kçkartıyla oluyor kazene msj at :26:
Kredi kartı özelliğide var .internetten çok siteden birşeyler almışlığım var ki mastercard yazıyo ..
Muneye sordum oda iletişime yaz dedi yazcam şimdi..
Yazmadan önce başka bi kartla daha deniycem bakalım olur inşallah..
Aldımmmmmmm
holeeyyyyform u doldurdun dimi ben doldurmamıştımda recim söyledi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?