İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Dilşo yok mu kız nicki tam aklma gelmiyo..
Julianın topiğinde sürekli konuşuyordunuz hani..

Valla onlar forumdan biri için isim vermeden yorum yapta ki konuya bekret konularıyla ilgili biri tarzında bir şey yazmışlar..
Üyelerde tahmin etmişler
Biri med demiş
Bende atladım araya hayır stiiiii o stiiii dedimmmm

Ondan bende hoşlanmam ee nasıl bizim ki beyaz bizimki arada kızmızı ama genelde beyaz dedikodu Kırzmızı kısmı ban ait

AMA ŞUAN YÜZÜME baka baka benim dedikodumu yapıyorlar çoğuda gerçek değil

Dilşahı bilmem mi ayol biraz önce faceden konuşuyordum.Yeni üyelik aldığını da biliyorum.

Oğşum her bekret denildiğinde benim adımı verme lan neler donuyor ortalıkta haberim yok

Dilşahı bilmem mi ayol biraz önce faceden konuşuyordum.Yeni üyelik aldığını da biliyorum.

Oğşum her bekret denildiğinde benim adımı verme lan neler donuyor ortalıkta haberim yok

Gidipte bibinin adını vercek halim yok

Cinsellik konularda her zaman aranıyorsun

2 ama biri benim biri annemin mimi annemin bibi benim ayrıca sokakatakilerin hepsi benim

Yirin seni , ben kedili gadın diyorum onlara görünce. Bütün kediler anası sanıp çevresini sarıyolar. Bizim burda da var kedilere bakanlar

Bende de köpek var

Allah için karşımızdaki parka gidip besleriz biz de.

Yalnız kapının önüne koyduğumuz bir kova suya izmarit atmasalar çok mutlu olucam !

Şimdi kim dilşah ? Ben anlamadım kafam karıştı :44:

Bu arada isim vermeden topiği yine mi açıldı , ben mi yanlış anladıııııııııııııım ?

işte ben onlardanım ben ne görürsem besliyorum kedi köpüş herşey off atmasalar alıp gidiyorlar

Şimdi kim dilşah ? Ben anlamadım kafam karıştı :44:

Bu arada isim vermeden topiği yine mi açıldı , ben mi yanlış anladıııııııııııııım ?

Dilşah bizim buradaki arkadaşlardandı uı olmuştu tekrar nik almış.

Açılmış.Ama dayanmaz yine kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…