- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.881
ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.Konu balayı mı
Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı
Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm
kız takılar düğün masrafına gider
hahaha benim kadar olçum olamazsın heralde kendimden nefret ettim
napayım huysuzum
en iyisi gemi turu
ben düşünüyorum gemi
ya ben zaten düğün takılarıyla balayı yapmayı düşünüyorum 1-2 ay kadar
Konu balayı mı
Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı
Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm
Bende Maldivlere gideceğim balayında..
Çok hayale kapılma sen yine bi de 1.2 ay diyo
Borcu harcı kim ödicek
ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.
anı tur mu uygun. tamam yazdım bunu kenara. hiç bilgim yok böyle turlardan ya. ama kesin antalyadan bir yer istiyorum
daha evllik bile ortadda yok da ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.
siz zengin koca alıcaksınız demekki napalım
geçen kanaltürkte bir program var dünyayı geziyorum diye hungada yı gösteriyordu aman Allahım o nasıl güzel deniz nasıl güzel biyer herzaman sıcak ve gayet ucuz bir yer biraz toparlanalım gitmek istiyoruz tabi yakınlarda zor mağlesef
odaya yemek servisi alırız heralde
diyorum ya o denli odadan çıkmayız biz
Hadi kuzular ben çıkıyorum çok öptüm..
hee kesin çıkmazsınız öyle sanılıyor nedense
tamam 1 ay olsun
1 hafta butik otel
1 hafta adam&eve otel
2 hafta gemi
düğün takılarıyla
çok takı gelsin
ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğindeDaha hiç araştırmadm ginam öyle birden aklıma geldi
hayallerimiz olmasa elimizde neyimiz kalırki,,,aslında biliyomusun belkide yaşamaktan daha güzeli haylini kumak güzel bildiğimiz şeyleri talım...:))
adam eve dediysen siz zenginsiniz demek oluyor zaten gemi butik şöyle dursun
siz zengin koca alıcaksınız demekki napalım
geçen kanaltürkte bir program var dünyayı geziyorum diye hungada yı gösteriyordu aman Allahım o nasıl güzel deniz nasıl güzel biyer herzaman sıcak ve gayet ucuz bir yer biraz toparlanalım gitmek istiyoruz tabi yakınlarda zor mağlesef
yaa takıların yarısı düğün masrafına gitsin
ne bileyim borçsuz evlenelim
yalnız yurtdısında balayı yeri seçerken denizine dikkat etmek lazım
o çok özendiğimiz yerlerde deniz çok kötü olabiliyomuş :) girilemiyormuş taşlı oluyormuş yok balıklardan girilmiyormuş filan :)
yaa takıların yarısı düğün masrafına gitsin
ne bileyim borçsuz evlenelim
yalnız yurtdısında balayı yeri seçerken denizine dikkat etmek lazım
o çok özendiğimiz yerlerde deniz çok kötü olabiliyomuş :) girilemiyormuş taşlı oluyormuş yok balıklardan girilmiyormuş filan :)
yok yok kaçtane türke denk geldiler çok güzelmiş ayrıca programı izlesem böyle mavi bir deniz ilkkez gördüm ben zaten çsatılan balıklardanda anlarsın süs balığı gibi o balıklar ancak çok temiz denizlerde olur
kız nasıl borcsuz evlencen bea
zenginsin sen itiraf etyeme bizi şimdi
Zenginlik falan hiç takmam bn bibim sevdiğimle evlenicm Allah nasip ederse inşallah o da zengin değil
Bi kuru soğan bile yerim onla beee
Yeter ki yanmda olsun
Huganda neresihiç duymadm
ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğindehayal kuruyorum böyle baktıgım yerlerden falan
yani gerçeği de olacaksa hayırlısıyla olsn tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?