İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Konu balayı mı

Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı

Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm
ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.
kız takılar düğün masrafına gider

Konu balayı mı

Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı

Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm

Bende Maldivlere gideceğim balayında..

siz zengin koca alıcaksınız demekki napalım

geçen kanaltürkte bir program var dünyayı geziyorum diye hungada yı gösteriyordu aman Allahım o nasıl güzel deniz nasıl güzel biyer herzaman sıcak ve gayet ucuz bir yer biraz toparlanalım gitmek istiyoruz tabi yakınlarda zor mağlesef

Daha hiç araştırmadm ginam öyle birden aklıma geldi

anı tur mu uygun. tamam yazdım bunu kenara. hiç bilgim yok böyle turlardan ya. ama kesin antalyadan bir yer istiyorum

daha evllik bile ortadda yok da ben kendi kendime gelin güvey oluyorum

hayallerimiz olmasa elimizde neyimiz kalırki,,,aslında biliyomusun belkide yaşamaktan daha güzeli haylini kumak güzel bildiğimiz şeyleri talım...:))

yaa takıların yarısı düğün masrafına gitsin
ne bileyim borçsuz evlenelim

yalnız yurtdısında balayı yeri seçerken denizine dikkat etmek lazım
o çok özendiğimiz yerlerde deniz çok kötü olabiliyomuş :) girilemiyormuş taşlı oluyormuş yok balıklardan girilmiyormuş filan :)

Daha hiç araştırmadm ginam öyle birden aklıma geldi
ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğinde hayal kuruyorum böyle baktıgım yerlerden falan
hayallerimiz olmasa elimizde neyimiz kalırki,,,aslında biliyomusun belkide yaşamaktan daha güzeli haylini kumak güzel bildiğimiz şeyleri talım...:))

yani gerçeği de olacaksa hayırlısıyla olsn tabi

Son düzenleme:

Zenginlik falan hiç takmam bn bibim sevdiğimle evlenicm Allah nasip ederse inşallah o da zengin değil

Bi kuru soğan bile yerim onla beee

Yeter ki yanmda olsun

Huganda neresi hiç duymadm

yok yok kaçtane türke denk geldiler çok güzelmiş ayrıca programı izlesem böyle mavi bir deniz ilkkez gördüm ben zaten çsatılan balıklardanda anlarsın süs balığı gibi o balıklar ancak çok temiz denizlerde olur

kız nasıl borcsuz evlencen bea
zenginsin sen itiraf et yeme bizi şimdi

Huganda mı demiştin :44: neredeymiş ora yaw :44:

Zenginlik falan hiç takmam bn bibim sevdiğimle evlenicm Allah nasip ederse inşallah o da zengin değil

Bi kuru soğan bile yerim onla beee

Yeter ki yanmda olsun

Huganda neresi hiç duymadm

bende ilk kez duydumda çok güzeldi özellikle denizi aşık oldum resmen her pazar dünyayı geziyorum u izliyoruz kanaltürkte gündüz 3 gibi başlıyor orda gördük canım

ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğinde hayal kuruyorum böyle baktıgım yerlerden falan

yani gerçeği de olacaksa hayırlısıyla olsn tabi

Hiç aklıma gelmiyo ki ginam

Hayırlısyla o günlere bi gelelim de Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…