- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #34.961
hm nasıl bi konsept istediğine bağlı aslnda :44:
küçük gemiler pahalı değil normalde otele ne kadar para veriyorsan o kadar
oda çok değiştiriyor fiyatı
iç kamara dış kamara balkonlu balkonsuz giriş katlar üst katlar aşırı farkediyor
iç kamara + 2 kişilik + balkonsuz + giriş kat olursa oda kişi başı 800 lira olur 1 haftalık
ama küçük oda insanı bunaltır biraz pencere olmuyo malum
Dalga geçme kızla bibim küstrme kızı
Beğandım sızinlaym
Ben düşündümSüper olurdu
Evet o cadı işte
yok ya bir hayal ettim de şimdi farketmesem bile rahat edemem düşünmekten heralde:18:
yok ya bir hayal ettim de şimdi farketmesem bile rahat edemem düşünmekten heralde:18:
ya ben denızı cok severim ginam da böyle gemi falan ıı ıhhh:26:
ne küscek yaa bak nekadar olduğunuda biliyor zengin işteben zengin olsam bana deseniz keşke küsmezdim hiç
Penceresiz oda mı
Benmki cinnet geçirir
yooo ben küsmemmm
ya ben denızı cok severim ginam da böyle gemi falan ıı ıhhh:26:
o zaman ben anormalim herkes normal bakıyorBen düşündümSüper olurdu
Evet o cadı işte
al işte sonra da gemi turu diyorsunuzsenin korkun var heralde canımfırtına cıkarsa gemi sarsılır ama sonra lokum bize böyle demediydi demeyin
kıss sen koç değilmiydin yoksa ben genemi karıştırdım koç hiçbişeyden korkmaz ya helede denizden kınadım seni şimdi
ahaha çok hoşsun ya yeminle
balkonlu olacak o zaman oda
Tamam o xaman fabrikatör kızı
Bende severm de hem pahalymış balsana boşver
Biz çadıra talim
ne küscek yaa bak nekadar olduğunuda biliyor zengin işteben zengin olsam bana deseniz keşke küsmezdim hiç
Tamam o xaman fabrikatör kızı
Bende severm de hem pahalymış balsana boşver
Biz çadıra talim
ya benim annem tatil organizatörü gibi bişeydir böyle tatil planlarınızı bana danışabilirsiniz yardımcı olurum tavsiyeler veririm
o zaman ben anormalim herkes normal bakıyor
al işte sonra da gemi turu diyorsunuz
ya ben denizden korkmuyorum gemide gece kalmaya korkuyorum7 yasında denize girerdim ben bea
vayy reklamcı çıktı bide kızlar kibleyelim bunu reklam amaçlı üyelikten atsınlaralınmıyosun inş.
ne güzel imana geliyorsun işte
bi gece hatim indirdim yeminle
kıbleyi bulsam namaz kılardım
aha yok valla alınmıyorum bak yemin de ettim ben böyle geyik insanlara bayılıyorum ya süpersin
annem çok ilgilidir böyle hep herkes güzel yerlerde en uygun fiyatla tatil yapsın ister herkese tatil ayarlar öyle kendi çapında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?