• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kız arastır yine de ben öyle biliyorum sadece
otobüste mesela oturdugun yerde gözlerinle kılabiliyorsun ya yön belli değil ama gemiyi bilmem:26:

uff büyük ihtimal pusulayla filan hesaplamak gerekiyordur yönünü :31:
çok merak edersem diyanet fetva hattını arar sorarım :)

akıllı tellerden program indiriyosun rahatlıkla bulabiliyorsunuz kızlar :34:

:60: :60: :60:

ne korkaksınız arkadaş karafatma hariç böcek örümcek alırım elime ezilmesinler diye kurtarırım onları :27::27: ayrıca çadırda tek korkacağın şey böcek değil :60: :60: böcek girmez korkma biyerlerine başka bişey için söz vermem :60: :60:

bibi :27::27:
karafatmadan korktugum kadar hiçbir böcekten korkmuyorum ya:18::18:

:60: :60: :60:

ne korkaksınız arkadaş karafatma hariç böcek örümcek alırım elime ezilmesinler diye kurtarırım onları :27::27: ayrıca çadırda tek korkacağın şey böcek değil :60: :60: böcek girmez korkma biyerlerine başka bişey için söz vermem :60: :60:

Başka şeyden ne korkcam be:23:

Böcekten korkarm beeennn anoo fena hemde:52::52:

akıllı tellerden program indiriyosun rahatlıkla bulabiliyorsunuz kızlar :34:

canım onun için internete bağlı olmak lazım ayrıca sabit bi yerde olmak lazım ayrıcaaa konumunun tanımlanabiliyor olması lazım misal gemide hat çekmiyor ya konumun tanımlanamıyor o nedenle o programlar çalışmıyor :31:

4 çocukmu heyy maşşallah kız takım mı kurucaksın :27::27:
Evet kız voleybol takımı kurucam oğlumuda hakem yapıcam:9::9:
oh oh maşallah :)
yaz sezonu değil de mayıs gibi gitmeniz mümkün olmaz mı? o zaman daha uygun olur

Malesef o aylar da mümkün değil:50:
Okullar tatile girince temmuz gibi düşünüyorum. Avşayı uygun diyorlar ama:26:

ovvv temmuz gibi pahalıdır canım yaa :26: bide ramazan var yazın ortasında öncesinde sonrasındada pahalı oluyor tutmayanlar falan için ramazan iyi oluyor daha ucuz o ay :34:

avşayı bilmiyorum olimpos ya da çıralıyı hiç düşündünüz mü? harika yerler oralar da :16:

antalyaysa evet ama biz haziranda kuşadasında üşüyorduk havuzdan çıkınca yağmur bile yağıyor :25:

antalya daha sıcak olur canım

nasıl çekmiyor yaa çok ilginç :26::26:

geminin misal istanbuldan bi şehire gitmesi 1.5-2 gün sürüyor kız o kadar uzaklaşmışken ülkelere nasıl çeksin hat
anca limanlara yaklaştıkça çekmeye başlıyor telefonlar

Back
X