- 20 Ocak 2010
- 50.514
- 202.559
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #35.001
kız arastır yine de ben öyle biliyorum sadece
otobüste mesela oturdugun yerde gözlerinle kılabiliyorsun ya yön belli değil ama gemiyi bilmem:26:
uff büyük ihtimal pusulayla filan hesaplamak gerekiyordur yönünü
çok merak edersem diyanet fetva hattını arar sorarım :)
ne korkaksınız arkadaş karafatma hariç böcek örümcek alırım elime ezilmesinler diye kurtarırım onlarıayrıca çadırda tek korkacağın şey böcek değil böcek girmez korkma biyerlerine başka bişey için söz vermem
ne korkaksınız arkadaş karafatma hariç böcek örümcek alırım elime ezilmesinler diye kurtarırım onlarıayrıca çadırda tek korkacağın şey böcek değil böcek girmez korkma biyerlerine başka bişey için söz vermem
Evet 4 çocukAma bir arkadasımla gidicez ortak olarak...
Gecesi 90-100 den fazla olmaması lazımBen de bilmiyorum yasak olup olmadığını ya:26:
Evet 4 çocukAma bir arkadasımla gidicez ortak olarak...
Gecesi 90-100 den fazla olmaması lazımBen de bilmiyorum yasak olup olmadığını ya:26:
bibi
karafatmadan korktugum kadar hiçbir böcekten korkmuyorum ya:18::18:
Başka şeyden ne korkcam be
Böcekten korkarm beeennn anoo fena hemde
akıllı tellerden program indiriyosun rahatlıkla bulabiliyorsunuz kızlar
aslında şu korku filmleri yüzünden ben de kamptan korkuyorum
hep böyle kampa giderler de psikopat biri gelir de cinayetler olur da filan ya
oh oh maşallah :)
yaz sezonu değil de mayıs gibi gitmeniz mümkün olmaz mı? o zaman daha uygun olur
ozaman soğuk oluyor yaw mayıs yerine eylül gitmek daha mantıklı hem sıcak oluyor
canım onun için internete bağlı olmak lazım ayrıca sabit bi yerde olmak lazım ayrıcaaa konumunun tanımlanabiliyor olması lazım misal gemide hat çekmiyor ya konumun tanımlanamıyor o nedenle o programlar çalışmıyor
ben korkmuyorumda iğreniyorum bide çok hızlı gidiyolarya sinir bööğğğ:44:
ben korkmam hayvancıklardan tiksindiklerim var bikaçtane
artık havalar çabuk ısınıyor ya mayısta da denize giriliyor ya da dediğin gibi eylül de iyi
Evet kız voleybol takımı kurucam oğlumuda hakem yapıcam4 çocukmu heyy maşşallah kız takım mı kurucaksın
oh oh maşallah :)
yaz sezonu değil de mayıs gibi gitmeniz mümkün olmaz mı? o zaman daha uygun olur
Sen seri yazdğına göre laptopdasn uğraşyorm ben telde
Karnm çook acıktı
ooo başından beri zaten laptopdayım ama dizi izlicektim çıkayım ben yaa sabahta kahvaltıya gidicez erken kalkıcaz
Evet kız voleybol takımı kurucam oğlumuda hakem yapıcam
Malesef o aylar da mümkün değil
Okullar tatile girince temmuz gibi düşünüyorum. Avşayı uygun diyorlar ama:26:
Evet kız voleybol takımı kurucam oğlumuda hakem yapıcam
Malesef o aylar da mümkün değil
Okullar tatile girince temmuz gibi düşünüyorum. Avşayı uygun diyorlar ama:26:
antalyaysa evet ama biz haziranda kuşadasında üşüyorduk havuzdan çıkınca yağmur bile yağıyor
nasıl çekmiyor yaa çok ilginç :26::26:
Bnm uykum yok şaka gbi sövüyorm kendmeee
ozaman soğuk oluyor yaw mayıs yerine eylül gitmek daha mantıklı hem sıcak oluyor
artık havalar çabuk ısınıyor ya mayısta da denize giriliyor ya da dediğin gibi eylül de iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?