İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sendemi yaptın edilik kısss bi ben yapmadım heralde

niye ayrıldın merak ettim gerçekten

maldırışkonun biri yüzünden. birgün bir konuya yorum yaptım ( tahmin edersinki malum konular ) gelmiş biri bana sataşıyo sana mı soracak bilmem ne diye. bende duramadım tabi. bir baktım normal üye oluvermişim. ama böylesi daha rahat. para verseler yapmam daha

ahahah bir sabah uyandıgımda eski halime dönmüştüm demiyor da
ben de yaşamasam o durumu inanırdım

bencede normal üye olmak daha güzel

dünyayı tersine döndürmeyi çalışmak daha kolak recom tavsiye ederim
o zaman rekabete devam
sendemi yaptın edilik kısss bi ben yapmadım heralde

niye ayrıldın merak ettim gerçekten
kız ben daha ayrılalı 1 2 ay ya oldu ya olmadı
sen ilk üye olduğun zamanlar ne serttin yahu valla şimdiki halimizi deseler inanmazdım

ben cok fenaydım ya admin falan dinlemez çok kavga ederdim ama seviyorlardı beni ya niye öyle diyon

o zaman rekabete devam

kız ben daha ayrılalı 1 2 ay ya oldu ya olmadı

ben cok fenaydım ya admin falan dinlemez çok kavga ederdim ama seviyorlardı beni ya niye öyle diyon

hadi ya nasıl yapıyolarki edi sen mi baş vuruyosun seni niye şutladılar reco kızmışsın bakıyorum gelmicem demişsin bidaha

hadi ya nasıl yapıyolarki edi sen mi baş vuruyosun seni niye şutladılar reco kızmışsın bakıyorum gelmicem demişsin bidaha

iser sen başvurursun ister onlar teklif eder. sonra işte kuralları anlatırlar kabul edersen oluyorsun
kızdım ben hala kızgınım kazene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…