- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #35.761
ahh işte sorun ordaya bende bu sabah uyandım tamam uyandım e hadi kalkayım yatağımdan ama kalkamıyrm bırakmıyr beni yatağımBen uyandıktan sonra sorun yaşamıyorum sorun yataktan kalkmak
Ben uyandıktan sonra sorun yaşamıyorum sorun yataktan kalkmak
ahh işte sorun ordaya bende bu sabah uyandım tamam uyandım e hadi kalkayım yatağımdan ama kalkamıyrm bırakmıyr beni yatağım
hele hava soğuk iken sıcacık yatağından kalkmaya çalışmak
aynen öyleeeee
ahh işte sorun ordaya bende bu sabah uyandım tamam uyandım e hadi kalkayım yatağımdan ama kalkamıyrm bırakmıyr beni yatağım
hele hava soğuk iken sıcacık yatağından kalkmaya çalışmak
aynen öyleeeee
Neyseki ben kahvaltı yaptıktan sonra kedimide koynuma alıp uyicam çalışanlar düşünsün
Neyseki ben kahvaltı yaptıktan sonra kedimide koynuma alıp uyicam çalışanlar düşünsün
vaay seni hain
hain gacııııHatta size şuanda battaniye altından sesleniyorum
hain gacıııı
bende yatağımın içine girmek istiyom uyumak istiyomm
ohh ne güzelllBugün işim olmasa zaten uyuyo olurdum 2 gibi kalkıyorum ki ben çok rahatım yaa
ohh ne güzellluyku uyku diye diye giden uyku yine geri geldii
ölüüümm
napayım gece yatamiyorum gündüz yatıyorum kocişde sorun etmediğinden takılıyorum
:117: :117: :117: :117:
iyi uykular
yani gece yatılmaynca gündüz yatarsın ben en fazla 9-10 saat yatabiliyrmhafta sonlarımda annemn bni kaldırması yüznden uyanıyrmm
sorma anamın evinde bende erken kalkardım 10gibi felan başıma dikilirdi annem koca evine gittim daha rahatım
Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?