• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya şu lorena yokmu kıskanć olan hem konuya cevap vermeyin diyor hem 10gün önceki konuyu hortlatıyor bak profilimden bikaç msj önce yazmışım :27: atraksiyon yarattım size :60:

Gördüm yahu ..
Aman hiç atrikşın havamda değilimmm :52::52:

bu ara da sena elmayranın selamı var
yarın bir gün bebek isteyince kilo aldığında o dövmeli kolların çatlayacakmışşş yarmagül öyle dedi...:52::52::52::52:

Gördüm yahu ..
Aman hiç atrikşın havamda değilimmm :52::52:

bu ara da sena elmayranın selamı var
yarın bir gün bebek isteyince kilo aldığında o dövmeli kolların çatlayacakmışşş yarmagül öyle dedi...:52::52::52::52:

Kendi niye yazmıyor küsmü bana :60: ayrıca biz çocuk Yapmiciz :27: hem zaten 115 kiloyum daha nekadar alabilirim artık :27: dövmeler şişkoyken yapıldı esneme payı var :60: :60:

Kendi niye yazmıyor küsmü bana :60: ayrıca biz çocuk Yapmiciz :27: hem zaten 115 kiloyum daha nekadar alabilirim artık :27: dövmeler şişkoyken yapıldı esneme payı var :60: :60:

Bende dedim ki '' onda bebek için alan yok vücudunun dörtte üçü yağ dörtte biri ise su '' dedimm:33::33::33::33:
Sonra yarma gül küfür etti bana :52::52::52::52:

Back
X