• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

üstüne birde yumurta kırcan onun ooohhhhhhhh miss missss:56::56:

Bak ben napıyorum biliyor musun
Patatesleri küp küp kesiyorum
Patates kızartır gibi kızarmasını bekliyorum hafif yumuşar gibi olduğunda beyaz peyniri parmaklarımla ezip içine serpiyorum bir yandan karıştırıyorum ardından iki tane yumurta kırıyorum yine karıştırıyorum en on olarak pul biber kırmızı biber kara biber tuz döküyorum harika baharatlı bi lezzet ortaya çıkıyor ..
Benim sabah kahavltılarımın vazgeçilmezi..:56::56::56::56:

Bak ben napıyorum biliyor musun
Patatesleri küp küp kesiyorum
Patates kızartır gibi kızarmasını bekliyorum hafif yumuşar gibi olduğunda beyaz peyniri parmaklarımla ezip içine serpiyorum bir yandan karıştırıyorum ardından iki tane yumurta kırıyorum yine karıştırıyorum en on olarak pul biber kırmızı biber kara biber tuz döküyorum harika baharatlı bi lezzet ortaya çıkıyor ..
Benim sabah kahavltılarımın vazgeçilmezi..:56::56::56::56:

oh oh oh işte ben bu sabah kahvaltımı erken yapcam yaniii az sonra yapcamm aynen anlattığın şekilde:27::52::56:

oh oh oh işte ben bu sabah kahvaltımı erken yapcam yaniii az sonra yapcamm aynen anlattığın şekilde:27::52::56:

Bak ama patateslerim böyle köz şeklinde fazla kızarmasın..
Yani yumuşak olsun biraz daha lezzetli oluyor..
Ben bazen içine küçük küçük sucuklar kesiyorum oda lezzet veriyor..
afiyet olsun şimdiden..:56::56::56:

son olarak misno ve ginam begendi ve artık 5 ledim yihuu :124:
sağolun canlar :29:

Bak ama patateslerim böyle köz şeklinde fazla kızarmasın..
Yani yumuşak olsun biraz daha lezzetli oluyor..
Ben bazen içine küçük küçük sucuklar kesiyorum oda lezzet veriyor..
afiyet olsun şimdiden..:56::56::56:

ehe saol

şimdi oldu canım :12:sağol:12:

rica ederimm

gittim ben mutfağa.. karnımı doyurayım azz.. sonra görüşürüzzz kızlar öpüldünüz şapur şupur:54:

Back
X