• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

AHahhaha öyle başlasa amenna :60: ya gayfeme ilaç atarsa dean alçosu :60: o zaman naparım ben habersiz bilmeden gider bekret :27::27:

Ne olsun ben varım mismo var bi ara sanki marmiyide gördüm ama emin değilim :9: sende katıl

:)) katıldım gitti
Nasıl gecti cumartesi gununuz

ben ders calıstım tum gun :27:

AHahhaha öyle başlasa amenna :60: ya gayfeme ilaç atarsa dean alçosu :60: o zaman naparım ben habersiz bilmeden gider bekret :27::27:

Ne olsun ben varım mismo var bi ara sanki marmiyide gördüm ama emin değilim :9: sende katıl

valla dostum ryan gel bi gayfee içelim dese. düşüneceğim en son şey bekret olur:60: :52::60: :52::60: :52: gidecekse ryanıma gitsin bee:27::27:

seni gördüm lokum yiyesim geldii:52::52:
sticanla uğraşasım var ama geç cevap veriyorr :ssz::ssz:

Canını mı cektirdim yaw kusura bakma:)
Ben surekli kendi adimi gordugum icin artik canım cekmiyor:)

Ne dersi.Ben gezmelerdeydim bugun :60: off benımde çözülecek yığınla testim var :31::31:

:27::27::27::27: niyeki erken yazıyorum ne geçi

Ne testi :)

Yaww sınavlar yaklasıyor calısmaya baslayım dedim okul uzamasın aman:)

valla dostum ryan gel bi gayfee içelim dese. düşüneceğim en son şey bekret olur:60: :52::60: :52::60: :52: gidecekse ryanıma gitsin bee:27::27:

Yok kız derdim bekretin gitmesi değil derdim habersiz gitmesi :60: dean olacak bekret diecek ben horul horul uyuyacağım büyük kayıp :60: olaya müdahil olmalıyım ben :52::52::52: bende ne numaralar var :52::52:

C

Hmm sen okuldasın ne okuyorsun

Ben kpss için yaa bıktım senelerdir aynı şeylerle uğraşmaktan 3.girişim olacak :31::31:

Hemen trip at niye senden habersz soyunuyomuş :60:

Der ve kaybolur yazar :27:

Karabatakgillerlem bi akrabalığın var mı ya da bu aralar Eylüle sürtündün mü :26:

Ben kpss için yaa bıktım senelerdir aynı şeylerle uğraşmaktan 3.girişim olacak :31::31:

Karabatakgillerlem bi akrabalığın var mı ya da bu aralar Eylüle sürtündün mü :26:

Oyy kpss derdin var demek ki :31: kolay gelsin basarilar diliyorum
Hukuk okuyorum ben de :ssz: hukuksuzlugun kol gezdigi ülkede :ssz:

Birde bana yavaş yazıyorsun dersin mismocan neredesin kahve almayamı gitin canlandırmamı yapıcan :27::27:

Canını mı cektirdim yaw kusura bakma:)
Ben surekli kendi adimi gordugum icin artik canım cekmiyor:)

ahahahahha önemli değil:31::31:

Hemen trip at niye senden habersz soyunuyomuş :60:

Der ve kaybolur yazar :27:

demii hay aklında bin yaşa:13: cezası fazladan gece mesaisi olsun:52::60: :52::60: :52::60: :52:

Yok kız derdim bekretin gitmesi değil derdim habersiz gitmesi :60: dean olacak bekret diecek ben horul horul uyuyacağım büyük kayıp :60: olaya müdahil olmalıyım ben :52::52::52: bende ne numaralar var :52::52:

odun gibi tanımasın seni tabee. sen gibi renkli kız:27::23::23: bir kere kahvenin tadına alsın senden Allah Allah diyim ben sana:52:

Ne diyosn kız anlamadm ben bişi :27:

Uzanıyorm telden hem oyun oynayp hem buraya bakıyorm

Uykum gelmeye başladı ama kaçtm ben:38:

hukuk demişken:27: dumanı üstünde yürütme çalışıp geldim kafam da güzel oldu :52:

Hem kahve kızım bu çikolata gibi güç enerji verir uyarır :52::52: hoş gerek yok deanım çuval giyse seski ve uyarıcı ama :52::52::52:

o çuval üstünde 30 bilemedin 40 sn. kalır:60:

marmii çok ince bi espiriydi o yaa ben burada koptum şahsen:52:

yok kuzu face.e kaydım accuk:26:

:19::19::19::19::19::19:

Ogrencilerin şevkinin kırıldıgını goruyoruz :ssz:
,

Anlıyorum canım,zamanında onu çok yaşadık şimdi farklı bir şekilde yaşanıyor ama sonuç aynı.Neyse konuşmak bile can sıkıcı.Umarım bir şeyler düzene girer

Ahahah espirimin içine ettin bee.Eylülde böyle selam verip kayboluyorya ondan mı kaptın diye sordum :9::9:

hukuk demişken:27: dumanı üstünde yürütme çalışıp geldim kafam da güzel oldu :52:

Hukuktan nefret ediyorum :19::19::19:

Birde bu ne yaa avrupa tarihi bu sene eklenmiş hoca deyince şaşırdım terst kitaplarında felanda var bide bunamı çalışacağız kendi tarihimiz yeterli değilmi :50::50:

Back
X