- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #39.341
cümleten iyi geceler, tatlı uykular.. hepiciğiniz sevdiceklerinizee kavuşun inşallah! kpss köpeğiniz olsun sizin en güzel yerlere atanın inşallah şapur şupur öptüm hepiciğinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cümleten iyi geceler, tatlı uykular.. hepiciğiniz sevdiceklerinizee kavuşun inşallah! kpss köpeğiniz olsun sizin en güzel yerlere atanın inşallah şapur şupur öptüm hepiciğinizi![]()
aklın fikrin bekrette ya bekretçi![]()
Nereye gidiyorsun
Yooo hiçte bilesenin ne işin var buruncularda
sti 5 soruymuş ama kolaymıs, rönesansın falan osmanlıya etkileri gibi.
topikler arası laf taşıyorum şuan resmen
mismom iyi geceler![]()
belkı popomu yaptırcam sanane![]()
Yok canım bildiğin avrupa tarihi ayrı bi konu.Ayrı soruları var.Bu sene eklenmiş.
avrupa tarihi bu sene eklenmedi hocan yanlış bilgi vermiş. yeni olarak eklenen sadece çağdaş türk tarihi.
avrupa tarihinde rönesans, coğrafi keşifler, sanayi inkilabı gibi osmanlıya yönelik yorum soruları var![]()
2012 önlisanta varmıydı.Ben niye hatırlamıyorum hiç
Acaba ben mi yanlış anladım hocanın dediğini o ara baya bişeylerden bahsetti ama.Bu avrupa tarihi çağdaş türk ve dünya tarihi içinde değil mi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34560316#post34560316 kızlar bu sayfa neden mavı?![]()
tabiiki yıllardır var kpssde
avrupa tarihi çok geniş kapsamlı mö den günümüze kadar, ama bizim kpss müfredatı avrupa tarihini- yeni çağdaki reform hareketleri olarak almış
bu soğuk savaş dönemleri falan çtd de var senin dediğinde doğru yani
Delircektim az kalsın.
Site bakıma girdiği günden beri şifremi kabul etmedi.
Site yönetimine mail attım. Attıkları cevap gereksiz klasörüne düşmüş, oraya bakmak şimdi aklıma geldi ve geri döndümmmm :)
Zaten kocacım çok hasta. Ateşler içinde yanıyo benim miniğim
Ouf off.. Hayat çok zor kızlaaar![]()