İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hava güzelse dışarı as tabiki bi iki saate kurur ama soba yanıyorsa hala çok kötü kokar asma derim ben

hava güzelse dışarı as tabiki bi iki saate kurur ama soba yanıyorsa hala çok kötü kokar asma derim ben

Ev sobalı değil doğal gaz var
Hem içeriye renklileri astım. Bugun sabah yağmur yağdı şuan güneş var ama ikli sefer etmek istemiyorummmmmm
Birde akşam vakti milletin mutfak havalandırması tam balkona bakıyor..
Oraya asınca tüm yemek kokuları siniyor bunada uyuz oluyorum

kendi evim olduğunda çamaşır ve ütü odası yapıcam kendimeeee

inş. canım

eviniz sobalımı diye sormadım dışarıda soba isi kokuyorsa fena siniyor çamaşırlara kışın ben hiç asmıyorum dışarı biraz geç kuruyo ama mis kokuyo enazından

inş. canım

eviniz sobalımı diye sormadım dışarıda soba isi kokuyorsa fena siniyor çamaşırlara kışın ben hiç asmıyorum dışarı biraz geç kuruyo ama mis kokuyo enazından

İçeriside is olur diye cevap verdim hıh
Dışarısı herşey kokuyor..

Ben balık kokusuna dayanamıyorum o yüzden evde balık yapılcağı vakit kendimi dışarı atıyorummm
dışarıda balık kokusu duyduğumda kusacak gibi oluyorum

yoksa biz kardeşmiyiz bende sevmem balık kokusunu eskiden bende çıkardım dışarı evde balık yapılırken şimdi alıştım sayılır ama zaten kendi evimde yapılmıyor evküçük amerikan mutfak olduğundan mümkün değil burda balık pişirmek ben daha çok çiğ balık kokusuna dayanamıyorum

sabah yağmur yağıyordu ama şimdi idare eder. Bizimki site, soba isi vs olmaz. büyük bahçemiz var asıyoz sere serpe kuruyo

jag valla bende atanınca ütü ve çamaşır odası yapıcam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…