İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kafamda deli sorlular bilmiyorsun sen.Torpilim yok 98 im yok manyak bi kişiliğim yok ( olabiliretesi var neyse) üstüne bedduram var.

Şimdi ben napayım badeciğim napayım

hacı tası tarağı toplayıp papua yeni gineye kaçalım

Kafamda deli sorlular bilmiyorsun sen.Torpilim yok 98 im yok manyak bi kişiliğim yok ( olabiliretesi var neyse) üstüne bedduram var.

Şimdi ben napayım badeciğim napayım

98im var demek kolay ama almak zordur bacişkom. Bende 100 aldım Türkiye 1. oldum ama söylüyor muyum her yerde

O cümleyi bende 3 kere okudum kpss deki türkçe soruları gibi yazmış hatun okuması kolay anlaması zor bu kadar soru çözersen oalcağı bu

yakında badeyi kpssye soru hazırla diye isteyecekler sen kimle dans ediyon

hacı tası tarağı toplayıp papua yeni gineye kaçalım

Papua yeni gine hay anasını yazarken zorlandım daha kolay isimli bir yer bul litfen

Neyse ne diyecektim.Gidelim gidelim.Yoksa çok yaşayamayacağız buralarda

98im var demek kolay ama almak zordur bacişkom. Bende 100 aldım Türkiye 1. oldum ama söylüyor muyum her yerde

Ama sor bana ben biliyorum senin 100 aldığını söyle me söyleme sihri kaçar sonra mazallah nazar değer beduua değer

nalet girsin. yaşadığım en iğrenç sanal geceydi

napıyonuz baaayanlar?
napalım gece kritği yapıyoruz kpssde artık beddualı oldu girsek mi hayır gelmez mi dıye düşünmekteyiz

beni arayanlara nerde olduğumu söyleyene kadar o fatura bana fena koyar

sende bugun bi kamyon arkası tarzı var ama hayırlısı
nasıl bir seçimmiş bu yaktı devrelerimizi

puanına ateş salsın, ösym sayfan çöksün derler

Son düzenleme:
Bekretçioğulları diye beylik kuracağım

İskitlerideki tomris hatun gibi kadın hükümdar olacağım

Anca öyle

İki dakikada tarih bilgimide güncelledim ya var bende iş ya

o zaman nikaraguaya gidelim

dnamın yarısı çürüdü, yürüyen muz oldum (not: insan dnası ile muz dnası % 50 benzer. )

Bekretçioğulları diye beylik kuracağım

İskitlerideki tomris hatun gibi kadın hükümdar olacağım

Anca öyle

İki dakikada tarih bilgimide güncelledim ya var bende iş ya

tam senlik bir beylik muayenede edersin sen vatandaşlarını

bu arada ilk defa şefaf sandık kullandılar sorarlar morarlar

Ne oldu kuzum.Siyaset topiğinden mi bahsediyorsun :26:

Vuuu o kadar diyosun özel soru isteyebilirmiyim bekretli sevmeli gitmeli bişiler olsun

Çekmek zorsa it

bizi ülkeden kovarlar hacı bu kez kpssnın k.sini anamayız bekretten vazgec sen yol yakınken

ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?

o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..

bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…