- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #40.001
Ne oldu kuzum.Siyaset topiğinden mi bahsediyorsun :26:
Vuuu o kadar diyosunözel soru isteyebilirmiyim bekretli sevmeli gitmeli bişiler olsun
Çekmek zorsa it
Ahahah
Ben bedua etmedim daha virgüllerle kaçırdığım atamalarda
Kimseye vermem o hakkı
tam senlik bir beylikmuayenede edersin sen vatandaşlarını
bu arada ilk defa şefaf sandık kullandılar sorarlar morarlar
bizi ülkeden kovarlar hacı bu kez kpssnın k.sini anamayızbekretten vazgec sen yol yakınken
Şu seni mahkemye şikayet ederim diyen kişiyi mi diyorsun :26:ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?
o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..
bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..
yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?
o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..
bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..
O ne ben ben öyle isimli yerlerde yaşayamam daralırımone öyle nikablabla neyse beduualu ülkemde kalayım bari
Vuu süper olur ama haa
Sanki şuan kovmuyorlarbariii şanımla giderim
Şu seni mahkemye şikayet ederim diyen kişiyi mi diyorsun :26:
yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?
sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz
siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik
bir daha siyasete girenin göz torbaları fethullah gülene dönsün
siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik
hacı la belki haziranda gidersin
Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konuama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak
Bende öyle bi atak bekledim Bdv den.Nede olsa ne zaman Mune gitse açışlırdı o konular.Neyse hevesimiz kursağımızda kaldı.
Ah yawrum bir saat öncesine kadar umudum vardı takiii bedduaya kadar
Ay şaka bir yana bilmiyorum badeciğim şuan verilecek 3001 kadrosu çok mühim gidebilirimde gitmeyebilirimde.Önümde 700 kişi var.Bölümler felan hepsi dahil
seçim sonuçları sayfasında. neye uğradığımı şaşırdım yaa.. elin değişikleriyle uğraşmak da ne zormuş
yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?
sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz
he yaa.. mahkeme de onun emrindeydi zaten. içkili miydi neydi
haklısın stil.. aynen devam et..Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konuama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak
Bende öyle bi atak bekledim Bdv den.Nede olsa ne zaman Mune gitse açışlırdı o konular.Neyse hevesimiz kursağımızda kaldı.
Ay şaka bir yana bilmiyorum badeciğim şuan verilecek 3001 kadrosu çok mühim gidebilirimde gitmeyebilirimde.Önümde 700 kişi var.Bölümler felan hepsi dahil
onlar daha bilmiyor bu kuralı bdv bir öğrense var ya orası burdan beter
yooo biliyolar mune konu açtı serbest diye :26:
stiiiiiiiiiiiiiiii
Anaaamm yawrumm kuşummseni görünce sanki çok tanıdığım biri gelmiş gibi seviniyorum ben ya
Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konuama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak
ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..
aynen boşver yaben bugün kendimi nasıl tuttum bilmiyorum aşırı sinirlendim ama gerçekten içimdeki canavar çıkmadı
Kesinliklehakıım olanı alacağım.
Sanki o anın gerginliğinden sana fazla yüklendi gibi.Öyle düşündüm ben okurkende sayfa sayfa takip ediyordum.Mahkemelik bir şey yok.Hakaret etmemiştim herhangi birine.
Fazla alıngandı sanırım.Çokta kafana takma bence
ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..
benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?