İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik

tam senlik bir beylik muayenede edersin sen vatandaşlarını

bu arada ilk defa şefaf sandık kullandılar sorarlar morarlar

Vuu süper olur ama haa

bizi ülkeden kovarlar hacı bu kez kpssnın k.sini anamayız bekretten vazgec sen yol yakınken

Sanki şuan kovmuyorlar bariii şanımla giderim

Şu seni mahkemye şikayet ederim diyen kişiyi mi diyorsun :26:

yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?

O ne ben ben öyle isimli yerlerde yaşayamam daralırım one öyle nikablabla neyse beduualu ülkemde kalayım bari

sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz

bir daha siyasete girenin göz torbaları fethullah gülene dönsün

Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konu ama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak

siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik

hacı la belki haziranda gidersin

Bende öyle bi atak bekledim Bdv den.Nede olsa ne zaman Mune gitse açışlırdı o konular.Neyse hevesimiz kursağımızda kaldı.

Ah yawrum bir saat öncesine kadar umudum vardı takiii bedduaya kadar

Ay şaka bir yana bilmiyorum badeciğim şuan verilecek 3001 kadrosu çok mühim gidebilirimde gitmeyebilirimde.Önümde 700 kişi var.Bölümler felan hepsi dahil

stiiiiiiiiiiiiiiii

seçim sonuçları sayfasında. neye uğradığımı şaşırdım yaa.. elin değişikleriyle uğraşmak da ne zormuş

aynen boşver ya ben bugün kendimi nasıl tuttum bilmiyorum aşırı sinirlendim ama gerçekten içimdeki canavar çıkmadı

yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?

sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz

Kesinlikle hakıım olanı alacağım.

he yaa.. mahkeme de onun emrindeydi zaten. içkili miydi neydi

Sanki o anın gerginliğinden sana fazla yüklendi gibi.Öyle düşündüm ben okurkende sayfa sayfa takip ediyordum.Mahkemelik bir şey yok.Hakaret etmemiştim herhangi birine.
Fazla alıngandı sanırım.Çokta kafana takma bence

haklısın stil.. aynen devam et..

bölümün neydi bilmiyorum ama 3001den gidebilmen için iyi bir kadro gelmesi gerek. sonuçta hemen ardından yeni sınav kasım ataması olacak.
hayırlısı artık

aynen boşver ya ben bugün kendimi nasıl tuttum bilmiyorum aşırı sinirlendim ama gerçekten içimdeki canavar çıkmadı
ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..

benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..

sağol canım
işte hakim olunacak tavır bırakmıyorlar bazen cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…