İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tatlım 2dakika feyse uğrasana bişi sorcam sana

bölümün neydi bilmiyorum ama 3001den gidebilmen için iyi bir kadro gelmesi gerek. sonuçta hemen ardından yeni sınav kasım ataması olacak.
hayırlısı artık

Ah bölüm bölümümden gidemem kuzucum.Ancak ve ancak 2012 haziranı gibi yada 2013 haziranı gibi bin küsür kadro gelmeli 3001 e aksi durumda atanmam imkansız

Boşver canım üzülüpte bebenide üzme

aaa bebişin pipisi oluşuyormuş 11. haftada
ahaha hayır kız olma ihtimalini niye düşünmüyorsun?
Nasıl gidiyor hamileliğin bulantın kusman çok oluyor mu :26:

önceki hamileliğime göre daha az, dha katlanılır. genel olarak iyiyiz allaha şükür
stil senin ufukta evlilik var mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?:26:

Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamı o akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü

Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum

Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamı o akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü

Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum

inan bekarlığın tadı (ne kadar iyi de gitse) evlilikte yok. tadını çıkar. zamanı gelince de çoooook mutlu olacağın biri gelip bulsun seni

bu ban serbestliği siteye iyi yaradı yalnız kızlar farkettiniz mi
bence bugun tıklanma rekoru kırdı site

inan bekarlığın tadı (ne kadar iyi de gitse) evlilikte yok. tadını çıkar. zamanı gelince de çoooook mutlu olacağın biri gelip bulsun seni

Ah yawrum ya 4 yıllık bi ilişkim var benim evlenmek bilmiyorum ya hep benden uzak bi şey sanki,sanki ben hiç evlenmeyeceğim ve hep bu yaşta olacağım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…