- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #40.021
tatlım 2dakika feyse uğrasana bişi sorcam sana
bölümün neydi bilmiyorum ama 3001den gidebilmen için iyi bir kadro gelmesi gerek. sonuçta hemen ardından yeni sınav kasım ataması olacak.
hayırlısı artık
ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..
benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..
sağol canım.. haklısın
aaa bebişin pipisi oluşuyormuş 11. haftada
ahahaaaa bebişin pipisi oluşuyormuş 11. haftada
Nasıl gidiyor hamileliğin bulantın kusman çok oluyor mu :26:
aaa bebişin pipisi oluşuyormuş 11. haftada
ahahahayır kız olma ihtimalini niye düşünmüyorsun?
önceki hamileliğime göre daha az, dha katlanılır. genel olarak iyiyiz allaha şükür
stil senin ufukta evlilik var mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?:26:
Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamıo akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü
Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum
Senimi kıracağız yaa olsun pipili olsunçizelgede yazıyor amayok yok pipisi olcak bence
İlk vaadim beddua olmayacak
Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamıo akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü
Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum
ahahah
3. köpürüyü yıkıcam hava ray yapcam demedin iyiki
inan bekarlığın tadı (ne kadar iyi de gitse) evlilikte yok. tadını çıkar. zamanı gelince de çoooook mutlu olacağın biri gelip bulsun seni
Ah yawrum ya 4 yıllık bi ilişkim var benimevlenmek bilmiyorum ya hep benden uzak bi şey sanki,sanki ben hiç evlenmeyeceğim ve hep bu yaşta olacağım gibi
bu ban serbestliği siteye iyi yaradı yalnız kızlar farkettiniz mi
bence bugun tıklanma rekoru kırdı site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?