• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çok şükür tatlışımmm :16: benmde sıkıcı gidiyor ama napiim idare ediyorum tatil istiyorum artıkk kum güneş deniiz ooofff oofff :97:

benimde 1,5 ay sonra sınavım var :18::18: önümde şu 1,5 sene içinde tam tamına nerdeyse 9 sınav varrr :18: 5 tane lise sınavı + ygs + lys 5 + lysden 2 tanee

benimde 1,5 ay sonra sınavım var :18::18: önümde şu 1,5 sene içinde tam tamına nerdeyse 9 sınav varrr :18: 5 tane lise sınavı + ygs + lys 5 + lysden 2 tanee

ooyyss kıyamam yaa Allah kolaylık versin canm benm :26: umarım hersey yolunda gider.. biras rahat ol ama kendini fazla sıkma bak bana benm için hergün sınav hergün ayrı bi problemle karşılaşıyorum oyusden raadım artık :D :36:

ooyyss kıyamam yaa Allah kolaylık versin canm benm :26: umarım hersey yolunda gider.. biras rahat ol ama kendini fazla sıkma bak bana benm için hergün sınav hergün ayrı bi problemle karşılaşıyorum oyusden raadım artık :D :36:
sağol canım ah bi geçe bilsem hemen üniversiteye geçmek istiyorumm :31:

şey gibi oldu beni benii bihterini :1::1:

:38::38:
ama bihter sonunda ölüyorrr :30::30:
yok bihter gibi olmadı yaa :9::38::38:

sağol canım ah bi geçe bilsem hemen üniversiteye geçmek istiyorumm :31:

ama bihter sonunda ölüyorrr :30::30:
yok bihter gibi olmadı yaa :9::38::38:
sende oleceksin :15::15::9::17::38:
bende iyiyim canm istanbuldanım 21 yaşındayım dışardan okuyorum normalde babamın ofisinde çalışıyorum veeeee evliliğe yürüyorum cv hazırladım 2 dkkada sana :D :1: sen peki tatlım ?

nasıl yürüyosunn nişanlı mısın :1:
bende 23 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum 2,5 yıldır ilişkim var :nazar:

öyle işte memnun oldum canım :13::13:

Back
X