• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne be :60: kötü bişeymiş gibi söylüyorsun :60: kendimi ezik hisettim bi an :60:

Filciyim ben zilyon tane film izledim.İlk defa bir diziyi takip ediyorum.tAkip sorunum var benım az da ondan hiç başlamıyordum :30::30::30:

Hee iyi yoksa çatlarım ayol bende oyle yaaprım.:52::52:

bende bi dünya film izliyorum ama dizilerin yeri ayrı bende nedense izlediklerim

the walking dead

the vampire diaires

american horor story

supernatural

:27:
bitirdiklerim

house

fringe

dexter

:27::27:

ne çok seveni varmış :1: Toplanıp dövmeli bi gun neden bıraktın diye :22::22::22:

dövelim bencede:1: Ya merak ettim canım hani insallahkötü bir durum yoktordur ve alısmıstık hani göz arıyo iki lafın belini kıralım topiğine yazılarını görmeyede alısmısdım baktım bugün yokyazıları.NEREYE GİTTİ BU KIZ.GÖRYOSAN CANIM ÖZLETME KENDİNİ SEN İPTAL EDİP GİTMEZDİN

Son düzenleme:
dövelim bencede:1: Ya merak ettim canım hani insallahkötü bir durum yoktordur ve alısmıstık hani göz arıyo iki lafın belini kıralım topiğine yazılarını görmeyede alısmısdım baktım bugün yokyazıları

Yo yo gayet iyi hatta şuan facede onunla konuşuyorum delilikten işte :22::22:

bende çok arıyorum onu :14: sohbetini sevdiğim bir kaç kişiden biride dilşahtı :14:

dövelim bencede:1: Ya merak ettim canım hani insallahkötü bir durum yoktordur ve alısmıstık hani göz arıyo iki lafın belini kıralım topiğine yazılarını görmeyede alısmısdım baktım bugün yokyazıları.NEREYE GİTTİ BU KIZ.GÖRYOSAN CANIM ÖZLETME KENDİNİ SEN İPTAL EDİP GİTMEZDİN

Biraz once söylediklerini iletmiştim zaten :1:

Back
X