• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

haklısın kuzum valla
ama ya herkes o..... yazmıs sen direkt yazmıssın ya görür görmez bastım kahkahayı ya :9::9:
bi de o... diyince benım aklıma küfür geliyor direkt :27:

ay bende direk öyle düşündüm baktım osuruktan bahsediyolar açık açık yazdım :27: bide yazmıyolar çok ayıp hmmm :20::20: :60:

ya ama eline yapması da hoş değil şimdi :27:
gerçi bilerek yapmadıysa sorunolmaz da bilerekse olmaz ya :9:

onuda bilmiyoruzki belki şaka olsun diye yapmıştır :26: bize komik geliyo buşeyler gülüyoruz yaparsak :60: ben bazen utanıyorum nedense diyorum osurukum geldi :17: oda yap bebişim diyo salıyorum gidiyo :27: herşeyden eğlenmeye çalışıyoruz napalım :27:

onuda bilmiyoruzki belki şaka olsun diye yapmıştır :26: bize komik geliyo buşeyler gülüyoruz yaparsak :60: ben bazen utanıyorum nedense diyorum osurukum geldi :17: oda yap bebişim diyo salıyorum gidiyo :27: herşeyden eğlenmeye çalışıyoruz napalım :27:

ay ne güzel ya
aman yap gitsin boşver :ssz:
hem sessiz yapınca cok kötü kokuyor:52:

ooo deniz yakın değilki canım herzaman gidemiyoruz bi kaçgün tatile gideriz belki hersene gitmeye çalışıyoruz bakalım :16:

ooo deniz yakın değilki canım herzaman gidemiyoruz bi kaçgün tatile gideriz belki hersene gitmeye çalışıyoruz bakalım :16:

yazın zati kk ya girilmez ki genelde
cok sıkıcı olur heralde ay sanki hiç yazın girmemişim gibi hatırlamıyorum da nasıl oldugunu :9:

Back
X