• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hmmm bende alerji testi yaptırmadım hiç :26:

Bişeye alerjin oldğundan mı şüpheleniyosun :44:

hafta başından bari gribim dr gittim alerjiyle başlamış dedi şimdi hap kullanıyorum bi hafta sonra gel tekrar bakcam neye alerjin olduna dediii:25::25::25: ama ben tüy yün toz gibi şeylere oldunu düşünüyorum bakalımm:25::25:

evet bende 23 yaşındayım 5 aylık evliyim:nazar:
darısı sizin başınıza :nazar:canım var mı ufukta evlilik:26:

Aaa ne güzel tazesin senn :16:

İnşallahhh inşallaaah demeyi unutmuşum yüz kere bin kere inşallah darısı başıma :9:

Daha kesin bişi yok tatlım :14:

Askerlik iş güç derken 2-3 yıl var gibi :31:

Siz ne kadar flört ettiniz ?

Son düzenleme:
Aaa ne güzel tazesin senn :16:

Daha kesin bişi yok tatlım :14:

Askerlik iş güç derken 2-3 yıl var gibi :31:

Siz ne kadar flört ettiniz ?

biz 4buçuk yıl sonunda evlendik geçnelerde 5 yılı doldurduk :D zaten bi ucundan tuttun mu kısmetinse çorap söküğü gibi geliyor senin de çok uzamadan olup gider inş:nazar:

biz 4buçuk yıl sonunda evlendik geçnelerde 5 yılı doldurduk :D zaten bi ucundan tuttun mu kısmetinse çorap söküğü gibi geliyor senin de çok uzamadan olup gider inş:nazar:

İnşallah tatlım inşallah :16:

O kadar çok istiyorum ki hayallerimde herşey belli :9:

İnşallah Rabbim yaşamayı nasip eder :16:

niye kız :D karşı aile nasıl yaşam tarzları

Karşı aile pek öyle rahat değil fakat bişi demezler ama ben görünmesin istiyorum fotolarda falan çirkin çıkmasın diye :9: iki kolumda var biri dış bilek de diğeri iç bilekte onlar için eldiven giyerim diye düşündüm dirseğime kadar :9:

Bi de sağ omzumda var ona da tek omuz düşündüm :52:

Nasılll :1::1:

Karşı aile pek öyle rahat değil fakat bişi demezler ama ben görünmesin istiyorum fotolarda falan çirkin çıkmasın diye :9: iki kolumda var biri dış bilek de diğeri iç bilekte onlar için eldiven giyerim diye düşündüm dirseğime kadar :9:

Bi de sağ omzumda var ona da tek omuz düşündüm :52:

Nasılll :1::1:

güzel romantik bi gelinlk alır ya da diktirirsen eldiven iyi çözüm :34:

Back
X