• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben de aralıktı sanırım giymeyi unutmuşum ama üstümde bol yün şey vardı kazak gibi ondan anlaşılmamıştı tüm gün de paltomu çıkartmamıştım soğuk bahanesine :60:

bir de geçen hafta lobide oturuyoruz birden durdum durdum eşime dönüp dedim ki sutyenim yok :53:

iyi pantolonunu giymişsin dedi :60: Allahtan yine boldu ya :53: :27:

di mi o kadar alışıyosun ki evde aceleyle çıkarken anlayamıyosun var mı yok mu ben arada kontrol ediyorum taktım mı diye :60::60::60:

di mi o kadar alışıyosun ki evde aceleyle çıkarken anlayamıyosun var mı yok mu ben arada kontrol ediyorum taktım mı diye :60::60::60:

ay evet ya özellikle böyle 3-5 gün evden çıkmadıysam alışmışım ya bazen arada çaktırmadan kontrol ediyorum metroya binmeden :60: dışardan gören manyak diyodur :9::9:

hafif şeyler ye bari
birde başlamadan önce meyve suyu iç.ama hazır olmasın evde kendi sıktığın olsun
o zaman daha enerjik olursun

lahmacun yicem nasıl fikir :60:

:37::37:

sana yeşil çay tavsiye ediyorum bebişim :27:

bir de 50-59 kilo topici var gelsene oraya sen de :21:

ay evet ya özellikle böyle 3-5 gün evden çıkmadıysam alışmışım ya bazen arada çaktırmadan kontrol ediyorum metroya binmeden :60: dışardan gören manyak diyodur :9::9:

Bene vden çıkmadan kontrol ediyorum :60:

Ayy evlenince de ben böyle olurum hiç takmam :60::60:

Birisi gelince de koştur koştur takcam diye uğraşırım :60:

Bazen sipariş veriyorum eve kapıya çıktığımda üstüme bol hırka falan giyiyorum ki belli olmasın :60:

o şınav hareketi ve yerde dambıllarla yaptığımız açıp kapama hareketi göğüs bölgesini çok sıkılaştırıyor

Sende damble var mı ?

Bene vden çıkmadan kontrol ediyorum :60:

Ayy evlenince de ben böyle olurum hiç takmam :60::60:

Birisi gelince de koştur koştur takcam diye uğraşırım :60:

Bazen sipariş veriyorum eve kapıya çıktığımda üstüme bol hırka falan giyiyorum ki belli olmasın :60:

Sende damble var mı ?

ben bekarken de takmıyordum bol şeyler giyiyordum :1:

ben de öyle yapıyorum ki kız balkona çıkacağım zaman falan üstüme hırka alıyorum kim uğraşcak onu tak çıkar ya :19:

zaten sevmiyorum hemen göz önünden kaldırmak lazım bi de elimde sallayıp fıyt diye atmayı seviyorum :60:

Back
X