• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben bekarken de takmıyordum bol şeyler giyiyordum :1:

ben de öyle yapıyorum ki kız balkona çıkacağım zaman falan üstüme hırka alıyorum kim uğraşcak onu tak çıkar ya :19:

zaten sevmiyorum hemen göz önünden kaldırmak lazım bi de elimde sallayıp fıyt diye atmayı seviyorum :60:

Hahaha aynen kim uğraşcak onla :19::19:

yeşil çay içiyorum hergün 2 fincan.iğrenç tadı am katlanıyoruz:27:
ya geliyim bende oraya. eski nickim varken çok takılıyordum orda :27:

aslında bir bakıma da şanslıyız ya 90 kilonun üstündekiler falan var onların 20-30 kilo vermesi gerekiyor nasıl azmediyorlar ben şurda 5 kilo vericem diye efkarlanıyorum :/

Bene vden çıkmadan kontrol ediyorum :60:

Ayy evlenince de ben böyle olurum hiç takmam :60::60:

Birisi gelince de koştur koştur takcam diye uğraşırım :60:

Bazen sipariş veriyorum eve kapıya çıktığımda üstüme bol hırka falan giyiyorum ki belli olmasın :60:

Sende damble var mı ?

var leydim
ama agır değil yarımşar kiloluk.
ağırlar kol kası yapıyormuş o yüzden hafif aldım ben.

aslında bir bakıma da şanslıyız ya 90 kilonun üstündekiler falan var onların 20-30 kilo vermesi gerekiyor nasıl azmediyorlar ben şurda 5 kilo vericem diye efkarlanıyorum :/

benim 5 bile değil
2 3 kilo versem tam süper olacak :52:
ama onların vermesi daha kolay. ben ne zamandır ugrasıyorum 1 kilo anca vermişim.kilo problemimi yok çünkü.ama takıntılym işteee

Son düzenleme:

benim 5 bile değil
2 3 kilo versem tam süper olacak :52:

ben 52 olsam çok iyi tam ideal o böyle ne tombul ne çiroz :52:

ama biraz suyunu çıkartıp sıskalığa mı dönsem diyorum 48 olsam yine ah lise zamanlarındaki gibi :52::52:

annem evlendiğinde 45 kiloymuş ya

Son düzenleme:
ben 52 olsam çok iyi tam ideal o böyle ne tombul ne çiroz :52:

ama biraz suyunu çıkartıp sıskalığa mı dönsem diyorum 48 olsam yine ah lise zamanlarındaki gibi :52::52:

annem evlendiğinde 45 kiloymuş ya

yok be dönme sakın. gerçekten erkekler söyle biraz ele avuca gelen kadın seviyorlar :27:

Back
X