• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kim tutuyor ki o istatistikleri :27::27::27: yok öyle bişey :27:

ALtı üstü 2 -3 kere bekretten bahsettim :27: nolmuş yani birde kırbaç :60: bak bu aralar dizi izlemekten onları bile yapamıyorum

Birde yeni kelime döl vardı :60: onu henüz kullanamadım bile ve sen bana adın çıkmış diyorsun :27::27:

stiyi geçemem ben ya bak kıza döl de biliyor :60::9::9::9:

neoldu o döllü konu kızlar :60: :60:

tanımasam inanırdım şimdi :27::27:

bu saatlerde kafamız güzel oluyor kuzum :9:

hiç yakıştıramadım reco :19::27::27::27:

Yoo yoo buraya düşen herkesin kirli çamaşırları vardır :27::27::27:

Sarkık memlermi ben onu kaçırmışım işte :60: neydi o

kızın biri sevgilisiyle cafede oturuyormuş erkek arkadaşı iri memeli bi kıza bakmış bu kızında gözleri dolmuş. çünkü kendi memeleri sarkıkmış
adam ayrıldıktan sonra mesaj atmış sen üzüldün diye söylemedim ama o kızınkinde gözüm kalmıştı seninkiler sarkık diye :52::52:

ay ne dölü kızlar ben bilmiyorum konuyu ya:4:

Son düzenleme:

bak şimdi bir posta camasır da ben dökmim ortaya :27::27:

at bakalım :23::23:

O döller isyan etmiş sonra bu karıda bu akıl olduktan sonra bizi rahime koysan mideye yollar bi halt olmaz diye :60: :60:

kızın biri sevgilisiyle cafede oturuyormuş erkek arkadaşı iri memeli bi kıza bakmış bu kızında gözleri dolmuş. çünkü kendi memeleri sarkıkmış
adam ayrıldıktan sonra mesaj atmış sen üzüldün diye söylemedim ama o kızınkinde gözüm kalmıştı seninkiler sarkık diye :52::52:

:60: :60: :60:

Bazen yaşadığım dünyadan şüpleniyorum :60: :60: gelde ağzını bozma işte :60: biri bekretini kaybeder öbürü döl olur hamilelik arar biri memsini sarkıtır :27::27::27: ben niye normal olayım :60:

Back
X