• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sancaktepede çalınıyo, darıcada telefonu bulunuyo, araba küçükçekmecede görülüyo. Ve bunları yapan adamlar zaten son model araçları çalan bi çeteymiş. Kamera kayıtlarından kişi tespit edilmiş. Polis siciline bakıp çete olduklarını söylemiş.

Ah yaa 60.000 az paramı. Bulunur inşallah ama çoktan arabayı parçalatmışlardır.

60.000 çok para :53::53:
kendimin düşünemiyorum telefon için bu kadar ağladıysam araba için kendimi harap ederdim heralde
arkadaşına çok üzüldüm
Allah canına zeval vermesin diyelim ne diyelim..

Allah o çetedekilein evlerine ateşler salsın :27:
duygularını sinelerinde bıraksın :27:

kendimin düşünemiyorum telefon için bu kadar ağladıysam araba için kendimi harap ederdim heralde
arkadaşına çok üzüldüm

Cemaatten misin kız :D

GAÜNDÜZLERİm gece gecelerim gündüz oldu.Geceleri gram uykum yokken gündüzleri morfin yemiş gibiyim :27:

Son düzenleme:
arkadaşına çok üzüldüm

nurcu lokumm :60: :60: :60:

ahahah olsunda dean olsun :52:

Sen naptın mantıyı yaptın mı hani bize getirdin mi bizsiz mi yedin yoksa :52::52::52:

yaptım tabi makarna gibi hazır olunca 2dkda yapılıyor kuzenlere yapmıştım zaten bi iki kaşık yidim tabi sarımsaklı sarımsaklı hooohhhh yapayım mı :27::27:

jagg gel bişi dicem hhhooooooooooooooohhhhhh :27::27::27:

yaptım tabi makarna gibi hazır olunca 2dkda yapılıyor kuzenlere yapmıştım zaten bi iki kaşık yidim tabi sarımsaklı sarımsaklı hooohhhh yapayım mı :27::27:

jagg gel bişi dicem hhhooooooooooooooohhhhhh :27::27::27:

Yok yawrum ben hooohhu almayayım :60: :60: ama jag seviyormuş :60: ona yap sen :52::52::52:

Gece gece acıktım be yaa :56::56::56:

Back
X