• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

4 aylıgı sadece öpmekle mi kutluyonuz :27::27: hiç yakıstıramadım:27:

4 ayda ne bekliyosun kııızzzzz hem bizim için en önemli gün tanışma günümüz :16:

Sence ben onumu soruyorum :60: :60: daha seksi bi şeyler mumlar kırmızlar :23::23::23::52::52::52:

onlar ne olaki bilmiyorum ben bide aylık şeylerde yapılmaz onlar yıl olsun hele :23::23:

Benm uykum yine kaçtı :27::60::60:

Bibim siz ayrı odaların insanlarısnz :60::60::60:

evet o pes için salonda ben yatak odamdayım :27: arada geliyor bişey istiyomusun bebişim diyor gidiyor bende sizle çene çalıyorum :17:

4 ayda ne bekliyosun kııızzzzz hem bizim için en önemli gün tanışma günümüz :16:

onlar ne olaki bilmiyorum ben bide aylık şeylerde yapılmaz onlar yıl olsun hele :23::23:

evet o pes için salonda ben yatak odamdayım :27: arada geliyor bişey istiyomusun bebişim diyor gidiyor bende sizle çene çalıyorum :17:

de bakam nasıl tanıstınız :6:

Nazar değdireceğim az kaldı :52::52::52::52:

:nazar: :)

Son düzenleme:
Geçmişte kaldığım sayfada sen uyumaya gidiyordun sonra yeniledim bu sayfada da uyumaya gidiyordun:60: gidiyon ama bizi kekliyon galiba geri geliyosun hemen :60: bi karar ver napıcan :27::27:

Sizi bırakp gitmiyorm daha ne istiyosn al gırdın gırdn gidiyorm işte :63:

Iyi yapıyosn bibim:21:
Hee tabi o yarn çalşmıyo tabi dmi :9:

Back
X