• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Konu balayı mı :9:

Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı :17:

Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm :16:
ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.

hahaha benim kadar olçum olamazsın heralde kendimden nefret ettim :27:
napayım huysuzum :17:

en iyisi gemi turu :69:
ben düşünüyorum gemi

ya ben zaten düğün takılarıyla balayı yapmayı düşünüyorum 1-2 ay kadar :27:

kız takılar düğün masrafına gider :27:

Konu balayı mı :9:

Ben yurtdışına tur istiyorm balayımı :17:

Ama tabi ülkemizde de keşfedilmemiş sessiz sakin denizle orman içiçe yerler varsa baaayılırımmmmm :16:

Bende Maldivlere gideceğim balayında..:37:

siz zengin koca alıcaksınız demekki napalım :27: :27:

geçen kanaltürkte bir program var dünyayı geziyorum diye hungada yı gösteriyordu aman Allahım o nasıl güzel deniz nasıl güzel biyer herzaman sıcak ve gayet ucuz bir yer biraz toparlanalım gitmek istiyoruz tabi yakınlarda zor mağlesef

ginam yurtdısını balayında kımse önermiyor:26: gezmeye calısırken hem yoruluyorsun hem cabuk gecıyor bişey anlamadım diyorlar. ama fiyat olarak burdakilerle aynıya denk geliyor.

Daha hiç araştırmadm ginam öyle birden aklıma geldi :9:

anı tur mu uygun. tamam yazdım bunu kenara. hiç bilgim yok böyle turlardan ya. ama kesin antalyadan bir yer istiyorum:12:

daha evllik bile ortadda yok da ben kendi kendime gelin güvey oluyorum:9:

hayallerimiz olmasa elimizde neyimiz kalırki,,,aslında biliyomusun belkide yaşamaktan daha güzeli haylini kumak güzel bildiğimiz şeyleri talım...:))

yaa takıların yarısı düğün masrafına gitsin
ne bileyim borçsuz evlenelim :27:

geçen kanaltürkte bir program var dünyayı geziyorum diye hungada yı gösteriyordu aman Allahım o nasıl güzel deniz nasıl güzel biyer herzaman sıcak ve gayet ucuz bir yer biraz toparlanalım gitmek istiyoruz tabi yakınlarda zor mağlesef

yalnız yurtdısında balayı yeri seçerken denizine dikkat etmek lazım
o çok özendiğimiz yerlerde deniz çok kötü olabiliyomuş :) girilemiyormuş taşlı oluyormuş yok balıklardan girilmiyormuş filan :)

Daha hiç araştırmadm ginam öyle birden aklıma geldi :9:
ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğinde :9: hayal kuruyorum böyle baktıgım yerlerden falan:9:
hayallerimiz olmasa elimizde neyimiz kalırki,,,aslında biliyomusun belkide yaşamaktan daha güzeli haylini kumak güzel bildiğimiz şeyleri talım...:))

yani gerçeği de olacaksa hayırlısıyla olsn tabi :nazar:

Son düzenleme:

Zenginlik falan hiç takmam bn bibim sevdiğimle evlenicm Allah nasip ederse inşallah o da zengin değil :9:

Bi kuru soğan bile yerim onla beee :16:

Yeter ki yanmda olsun:69:

Huganda neresi :53: hiç duymadm

o çok özendiğimiz yerlerde deniz çok kötü olabiliyomuş :) girilemiyormuş taşlı oluyormuş yok balıklardan girilmiyormuş filan :)

yok yok kaçtane türke denk geldiler çok güzelmiş ayrıca programı izlesem böyle mavi bir deniz ilkkez gördüm ben zaten çsatılan balıklardanda anlarsın süs balığı gibi o balıklar ancak çok temiz denizlerde olur :34:

kız nasıl borcsuz evlencen bea :27:
zenginsin sen itiraf et :27: yeme bizi şimdi :9:

yok yok kaçtane türke denk geldiler çok güzelmiş ayrıca programı izlesem böyle mavi bir deniz ilkkez gördüm ben zaten çsatılan balıklardanda anlarsın süs balığı gibi o balıklar ancak çok temiz denizlerde olur :34:

Huganda mı demiştin :44: neredeymiş ora yaw :44:

Zenginlik falan hiç takmam bn bibim sevdiğimle evlenicm Allah nasip ederse inşallah o da zengin değil :9:

Bi kuru soğan bile yerim onla beee :16:

Yeter ki yanmda olsun:69:

Huganda neresi :53: hiç duymadm

bende ilk kez duydumda çok güzeldi özellikle denizi aşık oldum resmen her pazar dünyayı geziyorum u izliyoruz kanaltürkte gündüz 3 gibi başlıyor orda gördük canım :10:

ginam arastırılmaz mı ya ben otellere fiyatlara bakıyorum bile aklıma geldiğinde :9: hayal kuruyorum böyle baktıgım yerlerden falan:9:

yani gerçeği de olacaksa hayırlısıyla olsn tabi :nazar:

Hiç aklıma gelmiyo ki ginam :9:

Hayırlısyla o günlere bi gelelim de Allahın izniyle :16:

Back
X