• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aynen ginam ya 1 hafta niye hapsoluyim gemide :9:

kız niye hapsolasın o gemiler limanlara yanaşıyor her gün bir şehir gezme imkanın oluyor ister şehiri gez ister denize gir.. gemide öyle aktiviteler oluyor ki.. bambaşka bir tatil konsepti

yemekleri, galaları, partileri.. güzel yani tavsiye ederim ben hayatta yapılması gereken şeylerden biri :16:

havuzlar, alışveriş dükkanları ne ararsan var

gemiler ayrı bir dünya resmen

O kdar da güzel değlmiş bibim maldivlere gidin:23:

Vizesiz giriş var oraya sanırm bi ara araştrmıştm vizesiz girilen ülkeleri :9:

ama çok ucuz canım burası 1 ay kalmak 400 dolarmı ne demişti yanlış olmasın şok olmuştuk hemde ev kiralıyosun öyle yani düşünsene kaç kişi gidersen git negüzel gençler toplanıp gidilicek ohh miss :21:

kız niye hapsolasın o gemiler limanlara yanaşıyor her gün bir şehir gezme imkanın oluyor ister şehiri gez ister denize gir.. gemide öyle aktiviteler oluyor ki.. bambaşka bir tatil konsepti

yemekleri, galaları, partileri.. güzel yani tavsiye ederim ben hayatta yapılması gereken şeylerden biri :16:

Alla alaaa ilk defa duydum he hiç ilgi alanm değil ya bilmiyodum yani :9:

Gemi.diyince aklıma okyanusun ortasnda giden titanik geliyo :60:

Benden ne beklersn :60::60:

hadi bir gün olur da 1 hafta falan korkarım ya gemiden:18:uyuyamam ki ben orda

ama çok ucuz canım burası 1 ay kalmak 400 dolarmı ne demişti yanlış olmasın şok olmuştuk hemde ev kiralıyosun öyle yani düşünsene kaç kişi gidersen git negüzel gençler toplanıp gidilicek ohh miss :21:

Hmmm tabii orası öyledir bibiiim:52:

Kendi aktiviteni kendin yaratcaksn ama pek aktiviteli bi yer gbi gelmedi gözüme :27::27:

Ben bir şeyi boşuna tavsiye eder miyimmmm
Ya o geminin limana yanaşması, kıyıya park etmesi, sonra limandan ayrılışı bunlar bambaşka
ayrıca İstanbuldan ayrılışı filan
Zaten yabancılar İstanbula hayran
İstanbula yanaşırken parti oluyor İstanbula geliyoruz diye

Çanakkale boğazından geçerken şehitlere saygı açısından gemi selam verir (siren çalıyor)

Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz aslında :72::72::72::72::72:

hadi bir gün olur da 1 hafta falan korkarım ya gemiden:18:uyuyamam ki ben orda

lokum doğru söylüyor kızlar sen okadar para ver sadece denizde yüzüyormu sanıyosun burda izmirde yani bir gemi geliyor bildiğin şehir yok yok içinde ve devasa :27: o gemide sıkılırmı insan

kız reco yüzme bilmiyomusun yoksa :27:

lokum doğru söylüyor kızlar sen okadar para ver sadece denizde yüzüyormu sanıyosun burda izmirde yani bir gemi geliyor bildiğin şehir yok yok içinde ve devasa :27: o gemide sıkılırmı insan

Ah evet öyle işte sıkılmak ne mümkün

kız yok yüzmeden falan değil ben yani rahatsız olurum ya gemide uyuyamam ki.
hani illa sallanması gerekmiyor ne bileyim tuhaf geliyor denız üstünde gece gecirmek :9:

Ben bir şeyi boşuna tavsiye eder miyimmmm
Ya o geminin limana yanaşması, kıyıya park etmesi, sonra limandan ayrılışı bunlar bambaşka
ayrıca İstanbuldan ayrılışı filan
Zaten yabancılar İstanbula hayran
İstanbula yanaşırken parti oluyor İstanbula geliyoruz diye

Çanakkale boğazından geçerken şehitlere saygı açısından gemi selam verir (siren çalıyor)

Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz aslında :72::72::72::72::72:

Tabikii bizim ülkemiz cennet resmen :16:

Pahalıdr ama baya di mi:44::26:

Hmmm tabii orası öyledir bibiiim:52:

Kendi aktiviteni kendin yaratcaksn ama pek aktiviteli bi yer gbi gelmedi gözüme :27::27:

burda su sporları yapılıyormuş bide aklımda kalan çölde atv yolculuğu oda çok güzeldi atvye binmek istiyorum bende :6:bide gece hayatı işte bi tatilden başka beklediğin ne olaki :27::27:

Back
X