• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hm nasıl bi konsept istediğine bağlı aslnda :44:
küçük gemiler pahalı değil normalde otele ne kadar para veriyorsan o kadar

oda çok değiştiriyor fiyatı

iç kamara dış kamara balkonlu balkonsuz giriş katlar üst katlar aşırı farkediyor

iç kamara + 2 kişilik + balkonsuz + giriş kat olursa oda kişi başı 800 lira olur 1 haftalık
ama küçük oda insanı bunaltır biraz pencere olmuyo malum :27:

Penceresiz oda mı :53:
Benmki cinnet geçirir :60::60:

Ben düşündüm:27: Süper olurdu:52:

Evet o cadı işte:9::9:
o zaman ben anormalim herkes normal bakıyor:9:
senin korkun var heralde canım :31: fırtına cıkarsa gemi sarsılır ama sonra lokum bize böyle demediydi demeyin :27:
al işte sonra da gemi turu diyorsunuz :9::9:
kıss sen koç değilmiydin yoksa ben genemi karıştırdım koç hiçbişeyden korkmaz ya helede denizden kınadım seni şimdi :19: :60: :60:

ya ben denizden korkmuyorum gemide gece kalmaya korkuyorum:27: 7 yasında denize girerdim ben bea :27:

ya benim annem tatil organizatörü gibi bişeydir böyle tatil planlarınızı bana danışabilirsiniz yardımcı olurum tavsiyeler veririm

o zaman ben anormalim herkes normal bakıyor:9:

al işte sonra da gemi turu diyorsunuz :9::9:

ya ben denizden korkmuyorum gemide gece kalmaya korkuyorum:27: 7 yasında denize girerdim ben bea :27:

ne güzel imana geliyorsun işte
bi gece hatim indirdim yeminle :27:
kıbleyi bulsam namaz kılardım :27:

vayy reklamcı çıktı bide kızlar kibleyelim bunu reklam amaçlı üyelikten atsınlar :60: :60: alınmıyosun inş. :38:

aha yok valla alınmıyorum bak yemin de ettim ben böyle geyik insanlara bayılıyorum ya süpersin :52:

annem çok ilgilidir böyle hep herkes güzel yerlerde en uygun fiyatla tatil yapsın ister herkese tatil ayarlar öyle kendi çapında :27:

aha yok valla alınmıyorum bak yemin de ettim ben böyle geyik insanlara bayılıyorum ya süpersin :52:

annem çok ilgilidir böyle hep herkes güzel yerlerde en uygun fiyatla tatil yapsın ister herkese tatil ayarlar öyle kendi çapında :27:

ozaman aklımın bi köşesinde ol bakim sen :39: :39: :39:

Back
X