• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ah o bdvyi bana verseler herkesi banlarım ben :27::27: ama istemem yahu sonra nasıl konularda geyik yapıcam tartışıcam :27::27:
ya ediyken falan öyle srbest olamıyor da insan. çok zor tutuyordum kendimi valla ben :27:
Seni niye yokladılar kız :27::27:

Ellerim dondu bibim yaaa :14:

Yok kuzum değilim

Arada sinir patlamalarım olur benim öyle

zaten normalde de sinirlenirim ben ufacık şeylere :9::9:
anladım kuzum benim de zaten farkım yok senden :9:
bana niye geldiklerini dersem sabah olur ya. garibim rengonun başına bitiyorum ot gibi canım sıkkın olunca :9::9:
bana bitmicen de kime bitecen :63: küserim ha :27:

dötünün altına sok veya bacak arana :27::27:

:27::27::27::27:

Yapıyorum onları da hahahah azcık zıplasam mı ki ısınır belki vücudum ordan elime yayılır :27::27:

ya ediyken falan öyle srbest olamıyor da insan. çok zor tutuyordum kendimi valla ben :27:

Yoooksaaa yoooksaaa biz ikiz miyiz :27::27::27::27:

Yapıyorum onları da hahahah azcık zıplasam mı ki ısınır belki vücudum ordan elime yayılır :27::27:

hem ikiz hem beşiktaşlıyız :kkk: beşiktaslısın dimi :27:sakın fener deme :63:

Son düzenleme:

evet belkide mune neler neler yazmak istiyordur :27:

hiç olmadı kollarını salla ellerini hızlı hızlı kapa aç :27:

ben ediyken birine yorum yapmıştım konu yine zevk suyuydu, biraz sertti yorumum ortalık karışmıştı bir edi nasıl böyle yorum yapar diye ahahha:9::9:

ben ediyken birine yorum yapmıştım konu yine zevk suyuydu, biraz sertti yorumum ortalık karışmıştı bir edi nasıl böyle yorum yapar diye ahahha:9::9:

ben de siyasette gayet taraflı davranmıstım zaten siyasette tarafsızlık olur mu hiç :27:
mune uyardı ama dedim ben hayatta tarafsız olamam diye:31:

Back
X