• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

seni görünce aklıma araba geliyo:33::33::33:

Ay ben de sen hatırlatmasan sormicaktım kocama. Günler yoğun geçiyo bu aralar, aklıma gelmedi hiç :)

Kavgasız hayat çok sıkıcı :27:

Kesinlike :52::52::52: ferah yerlere gidelim biz ne döt kadar yere sıkışıyoruz.Sen şey yap önden git ben arkadan bi ara gelicem :52::52::52:

Stillex, hayatımda hiç kavga etmedim desem inanır mısın ? Yani eşim, kardeşim hariç :)

Büyükler öndennnn

Ay sen de mi ablagiller adlı grubumda yer alıyorsun pöf..:52::52::52::52:

Oha be aramızda kadarda fark yok:27::27::27:

Ay ben de sen hatırlatmasan sormicaktım kocama. Günler yoğun geçiyo bu aralar, aklıma gelmedi hiç :)

Stillex, hayatımda hiç kavga etmedim desem inanır mısın ? Yani eşim, kardeşim hariç :)

Tartıştımda öyle kavga etmedim bende :1::1:

Oha be aramızda kadarda fark yok:27::27::27:

Tartıştımda öyle kavga etmedim bende :1::1:

Tartışamıyorum da ben. Herkesi alttan alıyorum. Sinirlenemiyorum insanlara.
Zaten pis bi huyum var, fazla iyi niyetliyim. Eşim de çok şikayetçi bu durumdan, herkesi iyi zannediyorum ve fazla kazık yiyorum :1:
Ama napim, ben hep böyleydim, bu saatten sonra değiişemem :)

Bulmuşlar mı var mı bi haber.. gitti canım araba :31:

Ay yok yaa, gitti valla :(

''o'' yu yazmayı unutmuşunnnnnn

tolini özledim ben:17::17::17:

Sen tolini hep bana yazıyorsun :60: özel bi sebebimi var:27::27::27::27:

Tartışamıyorum da ben. Herkesi alttan alıyorum. Sinirlenemiyorum insanlara.
Zaten pis bi huyum var, fazla iyi niyetliyim. Eşim de çok şikayetçi bu durumdan, herkesi iyi zannediyorum ve fazla kazık yiyorum :1:
Ama napim, ben hep böyleydim, bu saatten sonra değiişemem :)

Ay yok yaa, gitti valla :(

Boşver en azından kafan rahat olur.Takıp kurup kızıp kendine zarar vermezsin :1:

gördüm farzet ki o burayı okuyacaktan canım ne iş :27:

:31::31::31::31::31:

Kiz bildigin cok guzelim seni uzerim havalarinda. Mini etegin altina converse giymis angut. Ustu kasimpasa alti sishane. Neyse orasi beni ilgilendirmiyor benim oturdugum sandalyeye ayagini koymus bu. Ben farketmedim. Farkettigimde cakacaktim neyse sakinles dedim cunku dersteyiz biliyorum kendimi tutamam. Ters ters baktigimi hissetti geri cekti sorry sorry dedi. Ben hala sinirimi alamadim. Yunan erkekleri kibar da bu kiz beni baya baya yunanlardan soguttu. Gordugum gunden beri bir afra bir tafra kendini best model of greece saniyor ama boya baksan yarim kadar :19:

Bende suyun üzerinde duramıyorum dalıyorum yüzüyorum ama mutlaka karşıda tutunacak bir dalım olacak ona doğru yüzücem yoksa batıyorummm hahahahah:52::52::52::52::52:

Senin yuzdugunu dusunemedim nedense. :52:

Son düzenleme:
bende kaçtım kızlar the originals aklımdan çıkmıyor izlim yatim erken kalkmıştım zaten herkese iyi uykular :38::38:

hemen uyudunuz mu ya:14:
ben açlıktan ölüyorum helvayı gördüğümden berii :84:

Back
X