• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:27::27: Kafamda deli sorlular bilmiyorsun sen.Torpilim yok 98 im yok manyak bi kişiliğim yok ( olabiliretesi var :27: neyse) üstüne bedduram var.

Şimdi ben napayım badeciğim :60: napayım :60:

hacı tası tarağı toplayıp papua yeni gineye kaçalım:27:

:27::27: Kafamda deli sorlular bilmiyorsun sen.Torpilim yok 98 im yok manyak bi kişiliğim yok ( olabiliretesi var :27: neyse) üstüne bedduram var.

Şimdi ben napayım badeciğim :60: napayım :60:

98im var demek kolay ama almak zordur bacişkom. Bende 100 aldım Türkiye 1. oldum ama söylüyor muyum her yerde :51:

O cümleyi bende 3 kere okudum :60: kpss deki türkçe soruları gibi yazmış hatun :60: okuması kolay anlaması zor :60: bu kadar soru çözersen oalcağı bu :27:

yakında badeyi kpssye soru hazırla diye isteyecekler sen kimle dans ediyon :60:

hacı tası tarağı toplayıp papua yeni gineye kaçalım:27:

Papua yeni gine :60: hay anasını yazarken zorlandım daha kolay isimli bir yer bul litfen :63:

Neyse ne diyecektim.Gidelim gidelim.Yoksa çok yaşayamayacağız buralarda :14:

98im var demek kolay ama almak zordur bacişkom. Bende 100 aldım Türkiye 1. oldum ama söylüyor muyum her yerde :51:

Ama sor bana ben biliyorum senin 100 aldığını :60: söyle me söyleme sihri kaçar sonra :60: mazallah nazar değer beduua değer :27::27:

nalet girsin. yaşadığım en iğrenç sanal geceydi:ssz:

napıyonuz baaayanlar?
napalım gece kritği yapıyoruz kpssde artık beddualı oldu girsek mi hayır gelmez mi dıye düşünmekteyiz:27:

beni arayanlara nerde olduğumu söyleyene kadar o fatura bana fena koyar :52:

sende bugun bi kamyon arkası tarzı var ama hayırlısı:52::52:
nasıl bir seçimmiş bu yaktı devrelerimizi :60:

Papua yeni gine :60: hay anasını yazarken zorlandım daha kolay isimli bir yer bul litfen :63:

Ama sor bana ben biliyorum senin 100 aldığını :60: söyle me söyleme sihri kaçar sonra :60: mazallah nazar değer beduua değer :27::27:

puanına ateş salsın, ösym sayfan çöksün derler :60::60:

Son düzenleme:
Bekretçioğulları diye beylik kuracağım :52::52:

İskitlerideki tomris hatun gibi kadın hükümdar olacağım :52::52:

Anca öyle :52::52:

İki dakikada tarih bilgimide güncelledim ya var bende iş ya :27::27:

o zaman nikaraguaya gidelim :60:

napalım gece kritği yapıyoruz kpssde artık beddualı oldu girsek mi hayır gelmez mi dıye düşünmekteyiz:27:

dnamın yarısı çürüdü, yürüyen muz oldum :52: (not: insan dnası ile muz dnası % 50 benzer. :52:)

Bekretçioğulları diye beylik kuracağım :52::52:

İskitlerideki tomris hatun gibi kadın hükümdar olacağım :52::52:

Anca öyle :52::52:

İki dakikada tarih bilgimide güncelledim ya var bende iş ya :27::27:

tam senlik bir beylik :9: muayenede edersin sen vatandaşlarını :52:

bu arada ilk defa şefaf sandık kullandılar sorarlar morarlar :9::9:

Ne oldu kuzum.Siyaset topiğinden mi bahsediyorsun :26:

Vuuu o kadar diyosun :27::27: özel soru isteyebilirmiyim bekretli sevmeli gitmeli bişiler olsun :27::27:

Çekmek zorsa it :27::27:

bizi ülkeden kovarlar hacı bu kez kpssnın k.sini anamayız:27: bekretten vazgec sen yol yakınken :60:

ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?

o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..

bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..

Back
X