• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik :52:

tam senlik bir beylik :9: muayenede edersin sen vatandaşlarını :52:

bu arada ilk defa şefaf sandık kullandılar sorarlar morarlar :9::9:

Vuu süper olur ama haa :52::52::52:

bizi ülkeden kovarlar hacı bu kez kpssnın k.sini anamayız:27: bekretten vazgec sen yol yakınken :60:

Sanki şuan kovmuyorlar :27::27: bariii şanımla giderim :27::27:

ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?

o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..

bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..
Şu seni mahkemye şikayet ederim diyen kişiyi mi diyorsun :26:

ben bir yerden sonra hevesim kaçtı. bıraktım izlemeyi. ankarayı kim aldı?

o arkadaşın devreler bedduayla dönüyor. hep yaptığı bişey. he de geç. takma..

bir tanesi bana dadandı. çok sinirimi bozdu ya. allah aşkına o cümleyi öyle anlamak için neresinden okumak gerekiyor? bunca zamandır buradayım atatürke tek bir kelimemi duydunuz mu? sinirlerim tavan yaptı..
yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?

O ne ben ben öyle isimli yerlerde yaşayamam daralırım :27::27: one öyle nikablabla :27::27::27: neyse beduualu ülkemde kalayım bari :27::27:

sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz :27:

bir daha siyasete girenin göz torbaları fethullah gülene dönsün:43:

Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konu :19: ama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak

siyasete normal olan girmiyo ki, garibim bdv mazlum kaldı. yoksa yasaksız bir kk da çok ekşın yaşayabilirdik :52:

hacı la belki haziranda gidersin

Bende öyle bi atak bekledim Bdv den.Nede olsa ne zaman Mune gitse açışlırdı o konular.Neyse hevesimiz kursağımızda kaldı.

Ah yawrum bir saat öncesine kadar umudum vardı takiii bedduaya kadar :60:

Ay şaka bir yana bilmiyorum badeciğim şuan verilecek 3001 kadrosu çok mühim gidebilirimde gitmeyebilirimde.Önümde 700 kişi var.Bölümler felan hepsi dahil

Siyasetti hayatta en hoşlanmadığım konu :19: ama takip ederim izlerim ilgilenirim gündemden olandan uzak olmamak için.Fakat siyaseti tartışmam.Keskin bi konu herkesin fikri sabittir o konuda.Herkes kendi düşündüğünü doğru sanır.O yüzden en güzeli kırmamak ve kırılmamak adına bulaşmamak

Bende öyle bi atak bekledim Bdv den.Nede olsa ne zaman Mune gitse açışlırdı o konular.Neyse hevesimiz kursağımızda kaldı.

Ay şaka bir yana bilmiyorum badeciğim şuan verilecek 3001 kadrosu çok mühim gidebilirimde gitmeyebilirimde.Önümde 700 kişi var.Bölümler felan hepsi dahil

stiiiiiiiiiiiiiiii:12::12:

seçim sonuçları sayfasında. neye uğradığımı şaşırdım yaa.. elin değişikleriyle uğraşmak da ne zormuş:53::53:

aynen boşver ya :ssz::ssz: ben bugün kendimi nasıl tuttum bilmiyorum aşırı sinirlendim ama gerçekten içimdeki canavar çıkmadı :27:

yok duymadım canım. pek takip etmedim senin konunu orada mı söylendi?

sen burda kal beddualı da olsa bizimdir yedirmeyiz :27:

Kesinlikle :72::72: hakıım olanı alacağım.

he yaa.. mahkeme de onun emrindeydi zaten. içkili miydi neydi

Sanki o anın gerginliğinden sana fazla yüklendi gibi.Öyle düşündüm ben okurkende sayfa sayfa takip ediyordum.Mahkemelik bir şey yok.Hakaret etmemiştim herhangi birine.
Fazla alıngandı sanırım.Çokta kafana takma bence

haklısın stil.. aynen devam et..:54:

bölümün neydi bilmiyorum ama 3001den gidebilmen için iyi bir kadro gelmesi gerek. sonuçta hemen ardından yeni sınav kasım ataması olacak.
hayırlısı artık :6:

aynen boşver ya :ssz::ssz: ben bugün kendimi nasıl tuttum bilmiyorum aşırı sinirlendim ama gerçekten içimdeki canavar çıkmadı :27:
ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..
Kesinlikle :72::72: hakıım olanı alacağım.

Sanki o anın gerginliğinden sana fazla yüklendi gibi.Öyle düşündüm ben okurkende sayfa sayfa takip ediyordum.Mahkemelik bir şey yok.Hakaret etmemiştim herhangi birine.
Fazla alıngandı sanırım.Çokta kafana takma bence

benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..

ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..

benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..

sağol canım:54:
işte hakim olunacak tavır bırakmıyorlar bazen cidden.

Back
X