• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tatlım 2dakika feyse uğrasana bişi sorcam sana:34:

:10::10::10::10::10:

bölümün neydi bilmiyorum ama 3001den gidebilmen için iyi bir kadro gelmesi gerek. sonuçta hemen ardından yeni sınav kasım ataması olacak.
hayırlısı artık :6:

Ah bölüm bölümümden gidemem kuzucum.Ancak ve ancak 2012 haziranı gibi yada 2013 haziranı gibi bin küsür kadro gelmeli 3001 e aksi durumda atanmam imkansız :31:

ben senin tavrını çok beğendim. keşke ben de sakin kalabilseydim. kırdıklarım oldu özellikle izmir konusunda..

benim muhattabım o değildi ki. hadi dedim yanlış anlaşılma olmuştur durumu izah edeyim. baktım hatun iyice coştu. allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..

Boşver canım üzülüpte bebenide üzme :34:

aaa bebişin pipisi oluşuyormuş 11. haftada :1::1:
ahaha:1::1: hayır kız olma ihtimalini niye düşünmüyorsun?:27:
Nasıl gidiyor hamileliğin bulantın kusman çok oluyor mu :26:

önceki hamileliğime göre daha az, dha katlanılır. genel olarak iyiyiz allaha şükür:34:
stil senin ufukta evlilik var mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?:26:

ahaha:1::1: hayır kız olma ihtimalini niye düşünmüyorsun?:27:

önceki hamileliğime göre daha az, dha katlanılır. genel olarak iyiyiz allaha şükür:34:
stil senin ufukta evlilik var mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?:26:

Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamı :60: o akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü :60:

Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum :9:

Benim ufukta bi evlilik varsa eğer benim ufuk arızalı olamı :60: o akdar uzak bi ufuk olamaz çünkü :60:

Yok anacım ben evde kalmış kızlar kulubünde başkanlığa oynuyorum :9:

inan bekarlığın tadı (ne kadar iyi de gitse) evlilikte yok. tadını çıkar. zamanı gelince de çoooook mutlu olacağın biri gelip bulsun seni:16:

bu ban serbestliği siteye iyi yaradı yalnız kızlar farkettiniz mi:51:
bence bugun tıklanma rekoru kırdı site:ssz:

inan bekarlığın tadı (ne kadar iyi de gitse) evlilikte yok. tadını çıkar. zamanı gelince de çoooook mutlu olacağın biri gelip bulsun seni:16:

Ah yawrum ya 4 yıllık bi ilişkim var benim :9: evlenmek bilmiyorum ya hep benden uzak bi şey sanki,sanki ben hiç evlenmeyeceğim ve hep bu yaşta olacağım gibi :9:

Back
X