- 5 Mayıs 2014
- 1.387
- 292
- 53
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.881
saolGecmis olsun lolipoprensesssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolGecmis olsun lolipoprensesssssss
Hahaha geldiii prensesss
Nazardir canim nazar dikkatli yeee : )saolsekeri ısırdım tam ağzımla oynarken kesti ayy acıyor he bugünde bende bir sakarlık bir sakarlık of sinir oldum ya
haha :)Cok kafiyeli olmus yazdigin hahaha ge gel bilinbiliiii
hahaNazardir canim nazar dikkatli yeee : )
Yok kiz bi film vardi ona daldim
Sensin oooooBeni cagirir kendi kacar basenli prenses nolcak hahahahaha
haha :)tatlibikiz geeel geel gel gel çok özledim gel çok çaresizim gel gel gel böyle bitmesin gel geeelll
neydi bunu söyleyen adamın adı berkay mıydı haha
![]()
türk dinlemiyormusun canım ?Bilmem ki canim muzik zevkim degisiktir berkay merkay bilmem ben : )
Tabiii tabiiiii ne izliyorsun bakayimmmmmmmmmmmm ! Survivor baslasa da kacsammmmmYok kiz bi film vardi ona daldim
Sensin ooooo![]()
hhaa sonunda geldiniz hanfendi :)Yok kiz bi film vardi ona daldim
Sensin ooooo![]()
Dinliyorum canim da cok degil : )türk dinlemiyormusun canım ?
aa :) ilginç yabancı mı takılıyosun ?Dinliyorum canim da cok degil : )
Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..aa :) ilginç yabancı mı takılıyosun ?
aa o nasıl kız öyle ? en sevdiğin varmı önersene bana bir tanecik ?Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..
ben senin tarzını da merak ettim :) spor tarzı mı giyiniyorsun canım ?Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..
Buyur canim dinlee
aa o nasıl kız öyle ? en sevdiğin varmı önersene bana bir tanecik ?
Geldimmmhaha :)tatlibikiz geeel geel gel gel çok özledim gel çok çaresizim gel gel gel böyle bitmesin gel geeelll
neydi bunu söyleyen adamın adı berkay mıydı haha
![]()
Tilefondan taciz ederümTabiii tabiiiii ne izliyorsun bakayimmmmmmmmmmmm ! Survivor baslasa da kacsammmmm
hahaGeldimmm
Affettim tamam bitmesin yalvarma![]()
Bu sayfada paylastigim kombinler gibi giyiniyorum thugnlife sapkalar falan : )ben senin tarzını da merak ettim :) spor tarzı mı giyiniyorsun canım ?