Gebeliğe Hazırlık Iki yumurta tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgi111

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
104
20
13
34
Selam kızlar çarşamba yumurta toplama olucak bende ve sadece 2 yumurta var üçüncüde var ama yavaş ilerliyor acaba dölenirmi tutunurmu çok korkuyorum.Bu durumu yaşayan varmı aranızda

Bi tanesi de olsa sağlıklı olsun yeter ki
Cevabınız için teşekkür ederim evet öyle işte az olunca korku ve endişe içindeyim duygularım karışık bir anne olucam sonunda diyorum heyecanlanıyorum sonra ya olmasa ya tutmasa diye moralim bozuluyor

Benim de 2 yumurta toplandı 7 temmuzda. 2 si de döllendi. Biri 3. Gün donduruldu kalitesi iyi ve yumurta sayım az olduğu için.. diğerini 5 e kadar takip etmek istediler ams gitmedi

Benim de 2 yumurta toplandı 7 temmuzda. 2 si de döllendi. Biri 3. Gün donduruldu kalitesi iyi ve yumurta sayım az olduğu için.. diğerini 5 e kadar takip etmek istediler ams gitmedi
Bu gün kontrolüm vardı çarşamba günü yumurta toplanacak cumarteside transfer 3 günlük transfer sizce nasıl tabi inşallah dölenirseler

Taze transfer hakkında bilgim yok dondurulmuş olucak benimki

Selam kızlar çarşamba yumurta toplama olucak bende ve sadece 2 yumurta var üçüncüde var ama yavaş ilerliyor acaba dölenirmi tutunurmu çok korkuyorum.Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Benden de 2 toplandı biri 3. Gün donduruldu

Gelişemediler maalesef iptal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…