- 17 Temmuz 2014
- 874
- 588
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
Kıskançlığı yapan benim. Güvensizlik için bir sebebim de yok ama kendi hayatıma odaklanmak istiyorum. Karşı tarafta karizmamı nasıl toparlayabilirimben bir höt çekerim
sevgiliysem baktım olmuyor ayrılırım neden yıpranacağım
evli nişanlıysam gözdağı veririm
o kadar az bilgi var ki ancak bu kadar yazabildim :)
terapi önermeyin diyorsunuz neden?Kıskançlığı yapan benim. Güvensizlik için bir sebebim de yok ama kendi hayatıma odaklanmak istiyorum. Karşı tarafta karizmamı nasıl toparlayabilirim
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum yani esas sorun sanırım kendine güvensizlik ve kaybetme korkusuKarşıdaki kişi yeteri kadar güven veriyorsa kıskanmazsınız.Fakat problem kendi özgüveninizle ilgiliyse o konuyu geliştirmeniz lazım
İlişki zarar görmez, direkt çöpe atılır böyle durumlarda. Elin psikolojik sorunlusunu, kendine güvensizini düzeltecem diye uğraşmam. Direkt kapı önü…Herkese merhaba
İkili ilişkilerde kıskançlığı abartan, bundan dolayı ilişkisi zarar gören var mı?
Nasıl önlem aldınız?
Terapi vs yerine somut örnekler verebilir misiniz sizde işe yarayan kullandığınız
Kıskanan taraf hanım kızımız imiş.İlişki zarar görmez, direkt çöpe atılır böyle durumlarda. Elin psikolojik sorunlusunu, kendine güvensizini düzeltecem diye uğraşmam. Direkt kapı önü…
Farkeder mi? Kadın ya da erkek patalojik şekilde kıskanan tarafla ilişki yürütülmemeli. Sevgilisi şutlar yakında.Kıskanan taraf hanım kızımız imiş.
Kıskanıyorsan tarzı sana uymuyordur.Herkese merhaba
İkili ilişkilerde kıskançlığı abartan, bundan dolayı ilişkisi zarar gören var mı?
Nasıl önlem aldınız?
Terapi vs yerine somut örnekler verebilir misiniz sizde işe yarayan kullandığınız
Herkese merhaba
Dün erkek arkadaşımın engellediği numaralar arasında masaj salonu profili vardı denk geldi gördüm
Sordum gitmediğini söylüyor ama instagram profillerine baktım bu yerin farklı farklı numaralar vermiş bana konsept sadece masaj değil gibi geldi.
Paranoyamda haklı mıyım bilemedim
- prettiestgirl
- Yorumlar: 13
- Forum: Bir derdim var
Pskolojik,ruhsal bir rahatsızlığı olup ta durduk yere şüphe eden kadınları hariç tutuyorum hiç bir kadın sebepsiz yere şüphe duymaz.Eğer sizin bir rahatsızlığınız yoksa mutlaka biliçaltında bir sebebiniz vardır her ne kadar yok desenizde.Güvensizlik kendiliğinden oluşmaz.Benim şahsi düşüncem tabiHerkese merhaba
Nasıl önlem aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?