• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili ilişkilerde kıskançlığı abartan, bundan dolayı ilişkisi zarar gören var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
874
588
303
Herkese merhaba
İkili ilişkilerde kıskançlığı abartan, bundan dolayı ilişkisi zarar gören var mı?
Nasıl önlem aldınız?
Terapi vs yerine somut örnekler verebilir misiniz sizde işe yarayan kullandığınız

ben bir höt çekerim
sevgiliysem baktım olmuyor ayrılırım neden yıpranacağım
evli nişanlıysam gözdağı veririm
o kadar az bilgi var ki ancak bu kadar yazabildim :)
Kıskançlığı yapan benim. Güvensizlik için bir sebebim de yok ama kendi hayatıma odaklanmak istiyorum. Karşı tarafta karizmamı nasıl toparlayabilirim :(

Karşıdaki kişi yeteri kadar güven veriyorsa kıskanmazsınız.Fakat problem kendi özgüveninizle ilgiliyse o konuyu geliştirmeniz lazım

Herkese merhaba
Nasıl önlem aldınız?
Terapi vs yerine somut örnekler verebilir misiniz sizde işe yarayan kullandığınız
İlişki zarar görmez, direkt çöpe atılır böyle durumlarda. Elin psikolojik sorunlusunu, kendine güvensizini düzeltecem diye uğraşmam. Direkt kapı önü…

Herkese merhaba
Nasıl önlem aldınız?
Kıskanıyorsan tarzı sana uymuyordur.
Bakış açılarınız farklıdır birçok konuda.
Uyumsuzsanız bıracaksın.
Her hoşlandığını kiskaniyorsan da terapistlik bi durum demektir.

Hala bu kişi ile birlikte olup bir de kendinizi deli koltuğuna oturtmaya meraklı iseniz size verecek tavsiyem bilakis terapi.

Kıskançlık olumsuz bi his kendine güveni olmayan kıskanır karşıdakine inanmayan kıskanır uğraşamam valla çekemem gelmişim 29 yaşıma bana güvenmeyen saygı duymayan adamla olmam ben ne yapacağımı sınır çizmeyi bilmiyor muyum yani aynı şey erkek için de geçerli böyle özürlü özürlü davranan kadını erkeği çeken insanın beyninden şüphe ederim

S

Seni şüpheye düşürecek şeyler yapmış o yüzden güvensizsin bu konunu görmemiştim

Herkese merhaba
Nasıl önlem aldınız?
Pskolojik,ruhsal bir rahatsızlığı olup ta durduk yere şüphe eden kadınları hariç tutuyorum hiç bir kadın sebepsiz yere şüphe duymaz.Eğer sizin bir rahatsızlığınız yoksa mutlaka biliçaltında bir sebebiniz vardır her ne kadar yok desenizde.Güvensizlik kendiliğinden oluşmaz.Benim şahsi düşüncem tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X