- 5 Temmuz 2009
- 585
- 1.024
- 35
Darısı başıma inşallah.Hanımlar merhaba, konuyu ben açmıştım. Çok stresli ve sıkıntılı bir iki haftaydi benim için. Ben Panaroma testi yaptırmıştım Biruni laboratuvarinda doktor oraya yönlendirmişti beni. 2.950 TL verdim ve eve gelip iki tüp kan aldılar sadece ama yine de ne olur ne olmaz iyi bir perinatolog buldum ve tekrar ayrıntılı ultrason yaptırdım doktorum herşeyin iyi olduğunu söylemişti o zamanda. Test sonucum tam iki hafta sonra çıktı ve düşük risk olarak temiz geldi sonucum. Benim değerim çok yüksekti 1:50ydi.
Cinsiyet de söylediler mi ? Bir de test sonucunu paylaşır mısınız nasıl çıkıyor merak ediyorum..

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-07-2022
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 37 gün kaldı.
8. ayına gelen bir bebeğin sindirim sistemi tam olgunlaşmadığı ve hala bağımlı bir halde olduğu için doğmuş bir bebekten daha fazla kilo verme eğilimi vardır. Bir çeşit önlem olarak 8 aylık cenin, erken doğuma karşı annesinden aldığı bir miktar besini saklar. 16. ve 40. haftalar arasında nefes aldığınızda %15-20 daha fazla oksijen akciğerleriniz tarafından alınır. Hamileliğinizin son haftalarında uzun yolculuklara çıkmamalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)