ikili test anadolu yakasinda yaptrnlr

vuslat13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
219
40
Arkadaslar anadolu yakasinda ozel hastanede ikili test yapriranlar fiyat ve hastanenin adini alabilirmiyim acaba??

Ikili testimi maltepe ozel ersoy hastanesinde taptirdim. 3 ay once 100 tl idi. Gayette guzel ilgilendi kendi doktorumda guzel ultrason resimleri ve ayriltili cekmesinden begendi.

Ataşehir/Eren Tıp Merkezi'nde 180₺'ye yaptırdım.
Doktorum değil hastanenin radyoloji uzmanı yapıyor fakat doktorum kadar ilgili bir hanım çok tatlı tavsiye ederim☺️☺️
Benim bebeğim sağolsun merakta bırakıp bize hiç poz vermiyor 1buçuk aydır suratını görmeye çalışıyoruz 3 defa gittim hala göremedik yaklaşık yarım saat-kırk dakika ilgileniyor bebeğim nazlı sanırım o yüzden poz alamadık ama niyetimiz var tekrar gideceğim önümüzdeki günlerde☺️☺️

Kizlar buna bu fiyatlara kan tahlili dahil demi bi kac yer ayri fiyat verdide.
cevaplariniz icinde cok tsk ederim.
Maltepe azcik uzak kalio ama arabayla gudilir 100 lira iyimis

Yaa gercekten bu konuda bilgi verecek kimse yokmu, devletler dolu ozeller cok pahali herkes gittugi yeri ve fiyati yazarsa ne guzel olur;-)
Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistim

Kizlar buna bu fiyatlara kan tahlili dahil demi bi kac yer ayri fiyat verdide.
cevaplariniz icinde cok tsk ederim.
Maltepe azcik uzak kalio ama arabayla gudilir 100 lira iyimis

Ewet canim kan ve ultrason toplam 100 tl verdim mart ayinda. Gitmeden ara teyit al. Memnun kalacagina inaniyorum bende tavsiyr uzerine gitmistim memnun kaldim.

Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistim
Aaa super yakinda orda bi randevum var zaten yapiomusunuz diye soracaktim sevindim insallah randevu bulurum cunku zeynepkamil full.

Kizlar sacma bi soru belki ama bu test gobektenmi bakiliyir yoksa transvajinalmi?
Yarim saat baikliyor deniliyor transvajinal icin sikinti bu sure;-)

sorduğum zaman
Aaa super yakinda orda bi randevum var zaten yapiomusunuz diye soracaktim sevindim insallah randevu bulurum cunku zeynepkamil full.
ona doktor karar verir demişlerdi . girdim hiç seslenmedim doktor 12 haftadasın ikili test zamanın gelmiş yaptırmak ister misin dedi :) sizce uygunsa dedim . ismi Gül idi ... çok tatli bir bayandı :)

X