Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ikili testimi maltepe ozel ersoy hastanesinde taptirdim. 3 ay once 100 tl idi. Gayette guzel ilgilendi kendi doktorumda guzel ultrason resimleri ve ayriltili cekmesinden begendi.
Ataşehir/Eren Tıp Merkezi'nde 180₺'ye yaptırdım. Doktorum değil hastanenin radyoloji uzmanı yapıyor fakat doktorum kadar ilgili bir hanım çok tatlı tavsiye ederim
Benim bebeğim sağolsun merakta bırakıp bize hiç poz vermiyor 1buçuk aydır suratını görmeye çalışıyoruz 3 defa gittim hala göremedik yaklaşık yarım saat-kırk dakika ilgileniyor bebeğim nazlı sanırım o yüzden poz alamadık ama niyetimiz var tekrar gideceğim önümüzdeki günlerde
Kizlar buna bu fiyatlara kan tahlili dahil demi bi kac yer ayri fiyat verdide. cevaplariniz icinde cok tsk ederim. Maltepe azcik uzak kalio ama arabayla gudilir 100 lira iyimis
Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistim
Kizlar buna bu fiyatlara kan tahlili dahil demi bi kac yer ayri fiyat verdide. cevaplariniz icinde cok tsk ederim. Maltepe azcik uzak kalio ama arabayla gudilir 100 lira iyimis
Ewet canim kan ve ultrason toplam 100 tl verdim mart ayinda. Gitmeden ara teyit al. Memnun kalacagina inaniyorum bende tavsiyr uzerine gitmistim memnun kaldim.
Ben daha iki hafta önce umraniye eğitim araştırmada yaptrdim . Girdim doktor ikili test yaptırmaya uygun Haftada sin ister misin dedi Evet dedim . Tavsiye ederim . Muayene etti . Çıktım kan tahlili verdim . Ilk bebeğimde de orada yaptrmistim
ona doktor karar verir demişlerdi . girdim hiç seslenmedim doktor 12 haftadasın ikili test zamanın gelmiş yaptırmak ister misin dedi :) sizce uygunsa dedim . ismi Gül idi ... çok tatli bir bayandı :)