Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soruya cevap bulanildiniz mi? Benim de ikili testte betahcg yüksekti doktorlar tek başına çok anlamlı olmadığını ama yüksek tansiyonun falan arttırabileceğini söylüyorlar
Canım ayrıntılı ultrason iyi çıkınca tek başına bi şey ifade etmediğini söyledilerBu soruya cevap bulanildiniz mi? Benim de ikili testte betahcg yüksekti doktorlar tek başına çok anlamlı olmadığını ama yüksek tansiyonun falan arttırabileceğini söylüyorlar
Aynı şekilde benim de detaylı ultrason iyi çıktı o yüzden başka birşey yaptırmadım ama yine de aklıma hep takılıyor 28 haftanın içindeyim şu anda artık başka bir test yapmanın da anlamı yok zaten. Sizin kombine riskiniz neydi peki?Canım ayrıntılı ultrason iyi çıkınca tek başına bi şey ifade etmediğini söylediler
Aynı haftadayız , yanlış hatırlamıyorsam 1/350 miydi neydi yaştan dolayı benim yüksek çıkmıştıAynı şekilde benim de detaylı ultrason iyi çıktı o yüzden başka birşey yaptırmadım ama yine de aklıma hep takılıyor 28 haftanın içindeyim şu anda artık başka bir test yapmanın da anlamı yok zaten. Sizin kombine riskiniz neydi peki?
Benim de 1:365 ti kombine sadece kanda bakılan biyokimyasal risk: 1:62 di o da işte betahcg yüksekliğinden öyle çıkmıştı benim yaşım da 34. Evet şimdi baktım 8 Mayıs görünüyor Doğum tarihiniz benim de tam olarak 8 Mayıs görünüyor tesadüf olmuş gerçekten de.Aynı haftadayız , yanlış hatırlamıyorsam 1/350 miydi neydi yaştan dolayı benim yüksek çıkmıştı
Ben de 34’üm , kafanı rahat tut canım her şey olacağına varıyor o yüzden düşünmüyorum artık ben.ne belirtin oldu da kasılma var dediBenim de 1:365 ti kombine sadece kanda bakılan biyokimyasal risk: 1:62 di o da işte betahcg yüksekliğinden öyle çıkmıştı benim yaşım da 34. Evet şimdi baktım 8 Mayıs görünüyor Doğum tarihiniz benim de tam olarak 8 Mayıs görünüyor tesadüf olmuş gerçekten de.
Perinatoloji uzmanı iki kez detaylı yaptı bişe görmedi fetal DNA gerek yok dedi ama benim hala içim yüzde yüz rahat etmiyor bi an rahatlayıp yaptırmadım fetal DNA ama buraları okuyunca benden daha az riskliler bile yaptırmış. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah. Şimdi de rahimde kasılma gördü doktor yatacaksın dedi full yatıyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah
Aslında hiç belirtim yoktu sadece bacaklarım da ağrı vardı kasıklarda falan herhangi bir ağrı yoktu ama ultrasonda gördü doktor rutin kontrolde. Rahim ucunda kasılma görüyorum dedi dinleneceksin erken doğum olmasın diye dedi iğne falan verdi. Öyle işte .Ben de 34’üm , kafanı rahat tut canım her şey olacağına varıyor o yüzden düşünmüyorum artık ben.ne belirtin oldu da kasılma var dedi
Önermedi gerek görmedi , normal görünüyor her şey dediBir de detaylı ultrasonda ne dedi doktor size? Amniyosentez falan önerdimi yoksa içiniz rahat olsun dedi mi
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Önermedi gerek görmedi , normal görünüyor her şey dedi
İnşallah canım, baya ortak noktamız varmış cinsiyet ne :)İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Bu arada ben 4’lü test de yaptırmıştım ikili riskli çıkınca onun sonucu daha iyi çıkmıştı sen de yaptırdın mıİnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Ben de normalde özel hasteneye gidiyorum orda yaptırdığım ikili test riskli çıkınca devlet hastanesinde tekrar ikili test yaptırdım. Daha çok hasta gidiyor istatistiksel olarak daha mantıklı sonuç verir diye düşündüm. Benim de devlette yaptırdığım risksiz çıkmıştı ama tabi insan kötüye odaklıyor hep kendini. Cinsiyeti kız cnm. Senin bebeğinin cinsiyeti neBu arada ben 4’lü test de yaptırmıştım ikili riskli çıkınca onun sonucu daha iyi çıkmıştı sen de yaptırdın mı
Kız benim de:) rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimizeBen de normalde özel hasteneye gidiyorum orda yaptırdığım ikili test riskli çıkınca devlet hastanesinde tekrar ikili test yaptırdım. Daha çok hasta gidiyor istatistiksel olarak daha mantıklı sonuç verir diye düşündüm. Benim de devlette yaptırdığım risksiz çıkmıştı ama tabi insan kötüye odaklıyor hep kendini. Cinsiyeti kız cnm. Senin bebeğinin cinsiyeti ne
Gerçekten herşeyimiz aynı ya çok tesadüf oldu:) Amin inşallah Rabbim güzel günleri göstersinKız benim de:) rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Amin canım, Mayıs annelerini takip ediyorum alışveriş başladın mı aldın mı beşik falanGerçekten herşeyimiz aynı ya çok tesadüf oldu:) Amin inşallah Rabbim güzel günleri göstersin
Ben de bakıyorum arada Mayıs annelerine ama genelde bunalım takıldığım için ikili test konularına daha çok bakıyorumAmin canım, Mayıs annelerini takip ediyorum alışveriş başladın mı aldın mı beşik falan
Canım bence onu hiç kafana takma İnan ben düşünmüyorum bile artık,Ben de bakıyorum arada Mayıs annelerine ama genelde bunalım takıldığım için ikili test konularına daha çok bakıyorumBiraz karamsar bir yapım var. Oğlumdan kalan beşiğimiz vardı onu kullanacağım ama bu kasılmadan dolayı yerimden kalkamadığım için internetten bakıyorum hastane çıkışı tulum zıbın falan. Ama 32. Haftayı görmeden bişe almak istemiyorum bir taraftanda erken doğum olursa elimin altında olsun bişeler diyorum kararsızım. Sen aldın mı