• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi var mı?

Aşkım ben temmuzdan beri kimyasal yaşıyorum maalesef. Ama bi umut işte. Belim çok ağrıyor kafamı kaldıramıyorum falan işte bende bi acaba diyorum ama nasip dur bakalım
canim bu ay aynı bende geçen ayki belirtileri yaşıyorum yumurtlamadan beri sol kasıgım cok ağrıyor belim desen ayni bugün migdem bulandı dpo 10 dayım onceki test yaptım Cook silik senin test gibi cikti yarın tekrar yapicam hakkimizda hayırlısı insallah 🤲

canim bu ay aynı bende geçen ayki belirtileri yaşıyorum yumurtlamadan beri sol kasıgım cok ağrıyor belim desen ayni bugün migdem bulandı dpo 10 dayım onceki test yaptım Cook silik senin test gibi cikti yarın tekrar yapicam hakkimizda hayırlısı insallah 🤲
Testlerde ilk 5 dakika içersinde olan mi geçerli yoksa 20 dakikada çıkan önemsiz mi

Testlerde ilk 5 dakika içersinde olan mi geçerli yoksa 20 dakikada çıkan önemsiz mi
Bana yalancı çizgi hic denk gelmedi bir oğlum var onda yaptığım testtede 5 dk sonrası silik gördüm geçen ay kimyasal yaşadığım testte de bunu ancak her gun tekrarlayarak anlarsınız bu ayda aşırı silik çıkıyor 5 gun var adete meraktan 2 test yaptım gözle zor görülen silik cikti yarın yine tekrarlicam 🌸

Bana yalancı çizgi hic denk gelmedi bir oğlum var onda yaptığım testtede 5 dk sonrası silik gördüm geçen ay kimyasal yaşadığım testte de bunu ancak her gun tekrarlayarak anlarsınız bu ayda aşırı silik çıkıyor 5 gun var adete meraktan 2 test yaptım gözle zor görülen silik cikti yarın yine tekrarlicam
Allah gönlünüze göre versin🤲 hepimiz hayırlı, sağlıklı ve kolay bir sekilde istediğimize kavuşuruz inşallah🌸

Bana yalancı çizgi hic denk gelmedi bir oğlum var onda yaptığım testtede 5 dk sonrası silik gördüm geçen ay kimyasal yaşadığım testte de bunu ancak her gun tekrarlayarak anlarsınız bu ayda aşırı silik çıkıyor 5 gun var adete meraktan 2 test yaptım gözle zor görülen silik cikti yarın yine tekrarlicam 🌸
Artimed testini denediniz mi güvenilir olmadığını söylüyor çoğu kisi

İnşallah güzel kızım dur bakalım neler taşayacağız 🙏🏻

kaset testini denedim doğru cikti ama erken testi çoğu kişide yalancı çizgi çıkarmış onu denemedim
İyi günlerr, bende geçen ay artı med olanın kaset testinde belirgin ikinci çizgiyi gördüm ama, ilk 5 dk da çıktı birde, ama sonuç negatif 🤕 inşallah sizinki doğru dur başka bir markayla tekrarlayın isterseniz

Back
X