Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi sanki testin markası ne canımSuyada tuttum emin olmak icin
Kaçıncı dakika da çıktı çizgiVar gibi sanki testin markası ne canım
Yükleme yaparken fotoğrafın görüntü kalitesi bozuluyorKaçıncı dakika da çıktı çizgi
Testin markası neYükleme yaparken fotoğrafın görüntü kalitesi bozuluyor
Artimed erkenTestin markası ne
Artimed e güven olmaz yazıyorlar o yüzden pek guvenemedim, erken testte kuruma çizgisi olmaz diyorlar herkes farklı deneyimler yaşadığı için insan kan testi yapmadan emin olamıyorVar gibi sanki testin markası ne canım
Artımed bende de öyle silik çizgi çıkardı ama kan verdim negatifArtimed e güven olmaz yazıyorlar o yüzden pek guvenemedim, erken testte kuruma çizgisi olmaz diyorlar herkes farklı deneyimler yaşadığı için insan kan testi yapmadan emin olamıyor
Artımed bende de öyle silik çizgi çıkardı ama kan verdim negatif
İlk fotoğrafta silik bir çizgi varBenim de awox bi bakar mısınız
Yumurtlama günlermi değerlendirdim 26-29 gün arası döngüm reglime bu kadar erken çıkar mı yaİlk fotoğrafta silik bir çizgi var![]()
Erken gebeliktiSizin testiniz kaset miydi erken gebelik mi
Kapağını çıkardığınız fotoğrafta silik çizgi gördüm, fotoğraf yüklerken kalitesi bozuluyo zaten yaBenim de awox bi bakar mısınız
Adetiniz gecikmiş miydiErken gebelikti
umitlendirmek istemem ama geçen ay hayali çizgi 5gun kala falan cikti adete kadar test yaptım kırmızi oldu çift çizgi kimyasal oldu ama sizde hergun test yapın belirginlescek mi diye umarım o guzel haberi alırsınızYumurtlama günlermi değerlendirdim 26-29 gün arası döngüm reglime bu kadar erken çıkar mı yasat 21 ekim 16-19 kasım aradı bat.
Aşkım ben temmuzdan beri kimyasal yaşıyorum maalesef. Ama bi umut işte. Belim çok ağrıyor kafamı kaldıramıyorum falan işte bende bi acaba diyorum ama nasip dur bakalımumitlendirmek istemem ama geçen ay hayali çizgi 5gun kala falan cikti adete kadar test yaptım kırmızi oldu çift çizgi kimyasal oldu ama sizde hergun test yapın belirginlescek mi diye umarım o guzel haberi alırsınız![]()
Rengiyle oynanmış olanda mı diğerinde miKapağını çıkardığınız fotoğrafta silik çizgi gördüm, fotoğraf yüklerken kalitesi bozuluyo zaten ya