- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.061
Sabah yaptım yok maalesef cnm ıdrar testim negatif buyuk ihtimalCan'ım ne yaptın? Yeniden test yaptın mı? Hakkında hayırlısı olur inşallah Yen'i yıl müjdesi olur inşallah
Evet cnm aynen oyle Rabb'im ol derse hersey olacak .. simdi tek düşüncem yeniden denesem mi oluruna mı bıraksam kafam cok karışık .. Neden sana oyle soyledi CNm sadece yasından mı rezervinden dolayı mıdilfeza belkide beta hcg değeri henüz düşük olduğu için idrarda çıkmamış olabilir. Ama olmadıysa dediğin gibi vardır bunda da bir hayır. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Daha yaşın genç. Beni düşünsene, 39 yaşındayım. Senin doktorun bana nerdeyse çocuğun olmaz demeye getirdi. Tüp bebek için de %20-25 şansın var dedi. Ben bir hafta hep ağladım. Sonra bebek olayını bitirdim kafamda. Ama her zaman ettiğim gibi Allah'a dua etmeye devam ettim. Hep hayırlısını istedim Rabbimden. Nasip olurda devam edermi bilmiyorum ama sonuçta bu ay iğnesiz ilaçsız bu yaşta hamile kaldım. Allah çok büyük dilfeza. Doktorun pek ümit vermediği ben bu yaşta iğnesiz ilaçsız hamile kaldıyasam Allahın izniyle sende kalırsın. Belkide biraz daha zamanı var. Hayırlısı Rabbimden. Ama yinede bir umutla güzel haberini bekliyorum.
Kendini hazır hissettiğin zaman tekrar dene tabiki.Evet cnm aynen oyle Rabb'im ol derse hersey olacak .. simdi tek düşüncem yeniden denesem mi oluruna mı bıraksam kafam cok karışık .. Neden sana oyle soyledi CNm sadece yasından mı rezervinden dolayı mı
Evet benhanımlar merhaba aranızda çatlatma iğnesi kullanan oldu mu bir şey soracaktım da
Anladim cnm bize cok kolay hastasınız demişti ama iste nasip yoksa doğal yoldan bile olabilecek seviyede Aslı'nda fkt iki seneyi gecti bir kere bile gebelik olmadıKendini hazır hissettiğin zaman tekrar dene tabiki.
Benim en son yaptırdığım kan tahlilinde fsh değerim 10.22 çıkmıştı. Yaşımda 39. Bunlara bakarak sanırım.
canım çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılır birde iğne olduğu gün mü çatladığı gün mü ilk gün olarak sayılırEvet ben
Sen bilirsin ama önce kafanı bir boşalt, biraz zaman geçsin derim.Sonra yine tekrar dene tabikiAnladim cnm bize cok kolay hastasınız demişti ama iste nasip yoksa doğal yoldan bile olabilecek seviyede Aslı'nda fkt iki seneyi gecti bir kere bile gebelik olmadıbir yanım bekle diyor belki kendi kendine olur bir yanım olmazsa yine bir suru zmn kaybı diyor cok zor karar vermek
Bence iğneden 14 gün sonra ilk testini yap canım. Çünkü daha önce yapınca iğnenin etkisi ile ikinci çizgi çıkabilir veya henüz erken olduğu için hiç çıkmayabilir. Yani iki şekilde de sonuç aldatıcı olabilir.canım çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılır birde iğne olduğu gün mü çatladığı gün mü ilk gün olarak sayılır
Hayıirlısı olsun canm demekki var daha vakti sakın vazgeçme devam et olucak en kısa zamanda inşallah bende takipteyim hepiniz dualarımdasınızCan'larım benim kan testim 0.47 olumsuz maalesef üzgünüm ama en kısa zmnda toparlayıp doktorumla da konuşup yoluma devam edeceğim insaallah duanızda beni de unutmayın sizden guzel haberler bekliyirum takipteyim Can'larım
Sonuçlarını merakla bekliyorum yaz olurmuCnm tşk ederim. Preseed ve ovu testini deneyeceğim bal çörekotu yapıyordum 2 gündür unuttum yemeyi.. Tüp bebeği konuştuk doktor eylül ekim gibi gel diyor . ozamana kadar olur inşallah gerek kalmaz...
Ah arkadasım vardır bir hayır zamanı gelmemiş demek ki o yüzden üzülme senin de dediğin gibi bir kez daha denersin belki o arada kendiliğinden gelir MeleğinCan'larım benim kan testim 0.47 olumsuz maalesef üzgünüm ama en kısa zmnda toparlayıp doktorumla da konuşup yoluma devam edeceğim insaallah duanızda beni de unutmayın sizden guzel haberler bekliyirum takipteyim Can'larım
Dilfeza nasılsılsın canm merak ettim seniCan'larım benim kan testim 0.47 olumsuz maalesef üzgünüm ama en kısa zmnda toparlayıp doktorumla da konuşup yoluma devam edeceğim insaallah duanızda beni de unutmayın sizden guzel haberler bekliyirum takipteyim Can'larım
Can'ım Sağolasin ..bugun daha iyiyim adet olmayı bekliyorumDilfeza nasılsılsın canm merak ettim seni
İkincisi doğal yoldan mı oldu cnm ne kadar guzel Rabb'im bize de nasip etsin insaallahSakın kızlar umudunuzu kaybetmeyin. Oğluma evlendikten 3 sene sonra 5 aşılama 3 tüp bebek sonucunda kavuştum. Oğlum şimdi 3 yaşında bu süre içinde hep istedim ama olmadı. Artık tüp bebekten başka çarem yok diye düşünürken. Rabbim bir mucize daha nasip etti. İnşallah bu yavrumada sağlıkla kavuşurum. Yani arkadaşlar demek istediğim sakın ümidinizi kaybetmeyin. Ve mümkün olduğunca bu konuyu düşünmemeye çalışın. Herşeyin vakti saati var. İnşallah hepiniz kavuştursun minik meleklerinize
Ben henüz beklemedeyim sadece bitkisel birşeyler kullanıyorum kendimce 15 tatilde gidicen hastaneye bklm zaten ya aşılama yada tüp bebek tedavi belli ama henüz girişim yok bizde bklm hayırlısı diyip bekliyoruz üç dört güne adet olurum inşallah olmam ama belirtilerim varCan'ım Sağolasin ..bugun daha iyiyim adet olmayı bekliyorumdun ilaçlarımı bıraktım biraz kendi haline birakicaz eşim ilaçlarına devam edecek hareket azligi icin oyle tekrar denemeye gerek olmadan gelir insaallah bizim minik .. Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?