İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

ferb nasıldın canım nasıl gidiyor hamilelik ? Sıcaklar biraz zor olur ama şimdilik iyi gidiyor hava abi ne yapıyor ? Nasıl heyecanlıdır kimbilir :)

dilfeza Z zaynap nasılsınız kızlar ? Ah birde sizden alsak müjdeyi nasıl sevineceğim Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah

Enfal97 sen nasılsın canım Bebiş nasıl ? Ek gıda başladın mı abisi ile nasıl gidiyor? Kıskançlık falan yoktur inşallah

Biz iyiyiz kızım 10 aylık oldu çok tatlı bir şirine:) O abisine abisi ona bayılıyor ikisini izlemek çok keyifli öyle çok seviniyor ki abisini görünce çığlık çığlığa:)) Allah ayırmasın sağlıkla büyüsünler inşallah Rabbim bekleyen isteyen herkese versin inşallah

HurremSultan uzun zaman oldu. Çok şükür oğluş iyi. Dediğin gibi ben biraz zorlanıyorum. Birde gebelik şekeri çıktı. Diyet yapıyorum. Ama herşeye rağmen keyfimiz yerinde :) Büyük oğlumda sabırsızlıkla kardeşini bekliyor :)

dilfeza Z zaynap şu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine inşallah bebek haberlerinizi alırız.

Kızlar aminnnn insaallah .. Unutmamış dua etmişsiniz Can'larım
Rabb'im razı olsun hurremcim Can'ım yerim
O minnos kızını Yaa ne ara bir yasina geldi hayret zmn Nasıl da hızlı geciyor .. ben hala beklemediğim biliyorsunuz aralık ayında bir negatif tup demememiz oldu .. Oyle bakalım Nasip diyoruz Rabb'imin bizim icin yazdığına razı olduk bekliyoruz bir sure daha bekleyeceğiz oyle soz vermiştim zaten tup
Olmazsa zorlamayacağım
Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun .. Rabb'im abi olmak icin can atan minik oğluma sağlıklı uzun ömürler versin insaallah ferb Can'ım Minnak oglusunu sagsalim
Kucagina almayı Nasip
Etsin Rabb'im insaallah Z zaynap sen nerelerdesin nasilsinnn cnm ?

Canım çok şükür minnak yeni dünyam 7 aylık oldu zor bir çocuk oldu biliyorum bunda hamileliğimin çok zor günlere denk gelmesi var ama elimden birşey gelmiyor uykusuz geceler gündüz kucakta işte böyle devam abiyle iyiler şükür dediğin gibi onu görünce eller ayaklar kıpır kıpır çok heyecanlanıyor çok sağol arkadaşım unutmadın bizi zaman çok hızlı senin kızın nerdeyse yaşına girecek şükür rabbim haber bekleyen herkese nasip etsin kardeş çok güzel bişey

Canım rabbim en kusa zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar unutulmamış olmak güzel ben Hala beklemedeyim temmuzda tüp bebeğe gidiyoruz artık Rabbim son hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
İnşallah canım hayırlı güzel haberler bekliyoruz dualarım sizlerle canım Allah hayırlısını versin inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım zaman çok hızlı gerçekten bugün minnoş emeklemeye başladı zor gelen küçük hanım öyle şımarık olacak ki evde ona deli olan 3 kişi sürekli her dediğini yapan Canımıza okuyacak belli :)

Amin arkadasım biz çok üzüldük Rabbim biz bekleyen kim varsa yüzüne gülsün inşallah... arada yaz ses et konuşalım

Maşallah küçük hanıma. Evin nazlı çiçeğidir o şimdi :)
Bende hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de biraz korkuyorum. Yoğun ve yorucu tempoya ya alışamazsam diye. Rahatlığa çok alıştım açıkçası...

Hiç sorma en çok zoruma giden de o zaten çok rahata alışmışım. Saatlerce ev düzenlerdim temizliğe bayan geliyor ama ben sürekli dolap içi düzenlene yapardım bebek doğalı dolap içlerine hiç dokunulmadı kıyafetler birbirine girdi hiç birşey yapamıkça sinir oluyorum tavsiyem Doğumdan önce kendine basit bir düzen kur sonra çok zor oluyor... amaaan sağlıkla kucağımıza aldık ya şükür büyüdün bunlarda yeniden tertipli düzenli oluruz dimi

Amin arkadasım biz çok üzüldük Rabbim biz bekleyen kim varsa yüzüne gülsün inşallah... arada yaz ses et konuşalım
Canım biliyorsun işte dedim ya rahata öyle alışmışım ki İnan gün 24 saat yetmiyor birde bizim minik hala Canımıza okuyor uslu bir abiden sonra şok etkisi yarattı bizde çok şükür sağlıklı olsınlarda idare ediyoruz

Kızlar nasılsınız yaa kimseler uğramaz oldu buralara neler yaptınız yokmu bir bebiş haberi beni sorarsanız tedaviye başladım bu ay bir yumurtam çatlamamiştı onun içinde tedavimi sona erdirdi doktor şimdi tekrar başladık yarın gidiyorum hastaneye bklm inşallah bir aksilik çıkmaz bu defa ama şükür tedaviye başlayabildiğim için en azından içim rahatladı yazın burdan lütfen merak ediyorum neler yaptığınızı Allah'a emanet olun....

Z zaynap tedavin hayırlı olur inşallah. En kısa zamanda güzel haber alırız inşallah senden. Bende yuvarlana zorlana gün doldurmaya çalışıyorum. Gece uykularım sürekli bölünüyor saatten anlaşılacağı üzere.

ohhh ne güzel darısı ba
ohhh ne guzeldarısı bana benimde uykularım bebeğim yüzünden bölündü tek her gece tedaviyi düşünmekten iyidir vala Allah kurtarsın arkadaşım dualarını bekliyorum doğururken aklından geçir benide inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…