- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.341
Ertesi gün kaçının döllendiğiyle ilgili arıyorlarKızlarrŕrr bugün hastaneye gittim yine yumuşlarim 17 18 mm olmuş görünürde 7 yumurtam var p.tesi toplama işlemleri yapılacak size sorum şu toplama işleminden kaç gün sonra yumurtaların kalitesi hakkında bilgi veriyorlar birde transfer ne zaman yapılıyor ve dikkat etmem gereken durumlar ne tecrübelerinize ihtiyacım var ve dualarınıza
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın yaa inşallahhh inşallahhhErtesi gün kaçının döllendiğiyle ilgili arıyorlar
Sonrasında yumurtaların durumuna göre genelde 3.gün ya 5. Gün transfer oluyor
Benim 7 taneydi en kaliteli gördüğü 2 tanesini 3.gün koydular bakalım sonuç bekliyoruz
İnşallah canım aminhadi inşallah hayırlı haberler alırsın yaa inşallahhh inşallahhh
Aaaa hadi hayırlısı olsun kaç yumurtaniz toplandı kaçı söylendi bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin Rabbim çabalarımızı boşa çikarmasınBenimde carsamba transferim varrrr, cokkkk heyecanliyim
Aaaa hadi hayırlısı olsun kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin Rabbim çabalarımızı boşa çikarmasınBenimde carsamba transferim varrrr, cokkkk heyecanliyim
Aminnnnn 15 tane yumurta topladilar 9 tane embryo 5. güne geldi, ama translokasyon var bende 2 tanesi saglikli geldi, insAllah hepimiz icin hayirlisi olurAaaa hadi hayırlısı olsun kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin Rabbim çabalarımızı boşa çikarmasın
Benimsebepsiz canım bi sebep bulamadılar... amh 3,97 kızım 4,5 yaşında 2 uıldır olmadıKizlar herkese merhaba bu topigi iyiki gordum bir kizim var kardes istiyoruz olmuyor. Fshim biraz yuksek amh 1,5 tuo bebek dusunuyoruz sezeryandan sonra infertilite olan var mi aramizda bana oyle geliyor cunku kizima ilk iliskide hamile kaldim... Simdi ise bir sorun var eminim..sizlerdeki problemlerneydi
Nerede yaptiriyorsunuz tedaviyi ?Kızlar az önce transfer oldu
1.kalite 2 tane 3. Gün embriyosu koydular şimdi yatırıyorlar hiç kalkmadan
İnşallah bebeklerim benimke kalır
Benimde 6 yumurtam toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için maalesef transferim yapılmayacak yüzde 1 rastlanan bi olaymis bu oda bende oldu neyse herşeyde vardır bi hayır geç olsunda güç olmasın inşallah Rabbim büyük emeklerimiz boşa gitmez inşallah sen ne yaptn nasil gidiyor gelişmelerden haberdar et olurmuAminnnnn 15 tane yumurta topladilar 9 tane embryo 5. güne geldi, ama translokasyon var bende 2 tanesi saglikli geldi, insAllah hepimiz icin hayirlisi olur
İzmir su hospitalNerede yaptiriyorsunuz tedaviyi ?
Hakkinda hayirlisi olsun bol bebişli bir sene sonu olsun inşallahİzmir su hospital
Amin amin amin şuan o kadar ihtiyacım var ki iyi bir habereHakkinda hayirlisi olsun bol bebişli bir sene sonu olsun inşallah
İnşallah canm sen tedbirini almışsın takdir Rabbimden inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hepimizin o güzel haberlere çok çok ihtiyacı varAmin amin amin şuan o kadar ihtiyacım var ki iyi bir habere
Nasıl oldun arkadaşim merak ettim inşallah güzel haberler veririrsinizAmin amin amin şuan o kadar ihtiyacım var ki iyi bir habere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?