İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlar valla ne duyuyorsam sizinle paylaşıyorum instegramda hanımlara özel macun diye bir sayfa var orayı bi inceleyin beni sorarsanız tedavim yine ertelendi bklm doktorum bir iki adet dönemi dinlendirelim seni dedi sonrasına da Allah büyük bu iki ay sürecinde de bu dediğim macunu kullanılan bklm inşallah şifa olsun hepimize

Bugün itibarı ile koskoca 26 kişilik sınıfta birtek benim oğlum kardeşsizoģlum dışında kardeşi olmayan bi arkadaşı daha vardı bugün annesi doğum yapmış artık sadece oğlum kaldı Rabbim sen sabrımi arttir

Bizimde öyle canım tüm kızımın tüm arkadaşlarının kardeşi oldu birtek biz kaldık çok canı yanıyor insanın ama sabır diyorum sabır

Bu da çok başka bir psikoloji
İnsanlar bize en azından bir çocuğunuz var deyip geçiyor...
İnşallah tez zamanda bizim çocuklarımızın da kardeşi olur

Ya bebeğin doğsun büyüsün kardeş istiyolar ısrar kıyamet e sende artık büyüttün 2. Bir bebek sevmek istiyosun senin aksinede herkes hemen hamile kalıyor düşğn çocuğun ağlıyor neden kardeşim yok diye benim kızım 4 yaşında başladı kardeşe biz 2 yıla yakındır korunmuyoruz olmuyor nasip değil diyorum demek bazen ama çok üzülüyosun yani çocuğun üzüldüğü için daha çok üzülüuosun

Evet aynen öyle bizde 25 ay kotunmadık ve hiç bir sorun yok yaşım 32 amh 3,97 ama olmadı 2 arkadaşım gözümün önünde korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı... öyle olunca insan kendini kötü hissediyor.
Ben de daha fazla beklemek istemedim tüp bebeğe gittik . Dsha kalp atışını falan duymadık bakalım beklemek zor
Kızım karnıma bakıyor kardeşim nezaman çıkacak niye gelmiyor diyor
Allahım hepimize tez zamanda inşallah

Dibine kadar ayni hisleri yaşıyorum ayni acıyı etrafimda istemeden hamile kalanlarmi dersin ayy ilk aydan oldu diye nispet yapanlar mi dersin dalga gecip seninki de dertmi diyenler mi dersin dayanmak cok zor ya cok
İsin korkunc yanı ben kendimi 10 sene sonra bile ayni konumda görüyorum

Hiç umudum yok benimde adet tarihimden 8 gün geçti hala test yapmaya korkuyorum bugün kan verdim ne varsa onda çıksın test yapıp negatif çıkınca çok üzülüyorum

Öyle herkes bana bunu diyor ne güzel bitane var daha ne istiyorsun, onu düsün saglikli akil küpü
Ama benim kizim ablasiyla oyniyamiyor, agliyor, benim ablam niye hasta ben onla niye oyniyamiyorum benim niye saglikli kardesim yok, herkesin var diye aglior, benim canim nasil yandigini kimse anlamiyor ailem bile, annem babam olmassa olmaz diyor, Hayirlisi böyleymis diyor kirginim hemde cok

Selam kızlar herkes iyidir inşallah.ben ramazanda bir düşük daha yaptım maalesef.bununla beraber 5 kayıp oldu.rabbim kızıma hayırlı uzun ömür versin.bununla beraber ben de bebek mevzusundan uzaklaşma kararı aldım korunmuyorum ama kür ilaç dr ... uğraşmıyorum da.tek çocuk fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi.rabbim en doğrusunu bilir elbette

Çok üzüldüm Veson . Ama nasip bu işler. Olur mu olur. İnşallah hayırlısıyla olacak diyelim.
@zaynap inşallah en hayırlı zamanda olur. Doktor ertelediği bir bildiği vardır.
Ve tüm ikinci çocuğu için umutla bekleyen arkadaşlar yarın doğuma girerken size de dua edeceğim. Sizlerde bana dua edin.
@HurremSultan yarın doğumum vaaar. Dua et :)

CNm Doğum gelmiş çatmış rabbim hatırlı doğumlar nasip etsin:))

Ahhh canmm olmadı işte yaz tatilinde en azından transferimi bari deniyim dedim olmadı nasipte öteye yol yok hayırlısı inşallah bir nefeste alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle

Ahhh canmm olmadı işte yaz tatilinde en azından transferimi bari deniyim dedim olmadı nasipte öteye yol yok hayırlısı inşallah bir nefeste alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun canm benim Rabbimden ümit kesilmez inşallah hakkında hayırlısı olur düşüklerin nedenini araştırma ya bak inşallah herşey gönlünce olur

Çok geçmiş olsun canm benim Rabbimden ümit kesilmez inşallah hakkında hayırlısı olur düşüklerin nedenini araştırma ya bak inşallah herşey gönlünce olur
Sağol CNm.araştırmadık şeyimiz kalmadı.en son tüp merkezinde Prof a gittik.neden dedik.bazrn tıp da cevapsız kalır deyince biz de bıraktık artık araştırmıyorum.neden gösteremiyorlar....

Inan canim bende boyle haberleri okudukca umudum artardi rabbim hic ummadigimiz anda veriyor mucizesini tam iki bucuk sene olmadi tup bebek bile tutmadi ama bir anda en olmayacak ayda geldi bebegim .. Darisi size insaallah bu yolda ugrasan herkes hep dualarim da
Canim bugun dogum mu yapiyorsun ya umarim sagsalim almissindir kucagiba..ben tel değişikligi yaptim ve sifremi bulamadim giremedim uzun sure bugun sifremi denemeler sonucu buldum cok sukur :) elhamdulillah bizim herdey yolunda dun kontrolumuz vardi oglumla gittik minim kardesinin hareketlerini izledi ultrasondan delirdi resmen cok güzel ya ikinci ama oyle cok bekledikki her seyine heyecan yapiyoruz
Anlamaz miyiz canim oglum iki yasindaydi bebek kardes derdi buyudukce yavrum hasret duydu iyice surekli dua ederdi anne duam kabul olmuyor diyordu artik mahfoluyordum oglum simdi oglum ekimde 5 olacak nasipse ikinci kuzumuz martta gelicek allahimin izniyle .. Dualarim sizlerle insaallah bu yolda daha fazla bekletmesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…