İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Allah razi olsun sizden,sağlıkla kucaginizaalın inşallah )darisi İNŞALLAH en kisa zamanda bana ve tüm isteyenlere olsun...

Güzel anneler ben doğum yaptım. Görür görnez minnoşuna aşık oldum. Bu arada hepinize dua etmeyi unutnadı. Darısı başınıza inşallah :)
Yaaa inanmiyorum yerim o askini masallah subhallah... Darisi bize .. Simdi sen resmen yenilendin 40 yas dogumu coook faydali anneye:) genclik hormoni yukleniyor

Canım ne güzel yazmışsın İnan okurken duygulandım güzel kızını kutluyorum bir yaşında oldu artık bizde durumlar şükür iyiydi ama iki gündür el ayak ağız hastalığına yakalandık onunla mücadele ediyoruz foruma giremedim şifremi unutmuşum o yüzden bayadır girmiyordum yeniden şifre oluşturmak zor geldi hareketli bir bebek olunca evde bir aydır emekliyor her an her yerde minik tosbağam rabbim acılarını göstermesin kimsenin evladının çok zor bir bebek büyürken bir anne büyüyormuş...

Merhaba benimde 5 kaybım var 5 yaşında oğlum var sorununuzu araştırınız mı ben geçte olsa araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı

Sizinl
Sizinle aynı şeyi yaşıyorum çok zor bi durum ve herkesin şuna bi kardeş yap demesinden bıktım anne bizim niye bebeğimiz yok diyor 5 yaşında oğlum bazen dikkat ediyorum bebek taklidi yapıyor evde yalnız babaya düşkün ve bunun iyi tarafı cocuk gördümü hemen arkadas olma çabasında

Merhaba benimde 5 kaybım var 5 yaşında oğlum var sorununuzu araştırınız mı ben geçte olsa araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı
2 gende hererezigot var önemli genler olmadığı ama her ihtimale kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanmam gerektiği söylendi bir öncekinde kullanmama rağmdn kaybettim ki kızımda hiç kullanmamıştım.yani kayıplarımın pıhtı ile Alakası Yok.prof bazen tıp cevapsız kalır diyerek bizi gönderdi her türlü test tahlil yapıldı.neden gösterilemedi maalesef

Ben de çok istiyorum ikinciyi zaten oğlum yedi yıl uğraşla oldu imkansız gibi geliyor geçen ay tedavim yarım iptal oldu zaten tahmin ediyordum bir mucize daha istiyorum bir de artık akıllandı kardeş bebek falan diyor daha çok üzülüyorum

Benimde oğlumda öyle bir sorunum yoktu sonradan oluşmuş olmalı kayıplarının vardır muhakkak bir sebebi inşallah en kısa zamanda bulursun sorununu ilk kızınıza hamile kaldığınızda bu tür sorunlar varmıydı.. ben daha iğnelere başlamadım çünkü Pko var istediğim zaman hamile kalamıyorum tedavi gerekiyor

Kayıplardan biri kızdan önce diğer 4 kayıp kızdan sonra oldu.üç kayıptan sonra yapıldı tüm tetkikler genetik histereskopi rahim filmi lupus testleri DNA hasar testi ..... aklına gelebilecek her türlü test. son 2 kayıp da tüm tetkiklerimiz yapılmıştı yani.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de maalesef zor hamile kalıyorum.senede bir falan.onun nedeeni de bulunamadı.ben de artık dr kontrol bıktım.zor oluyor onu da kaybediyorum.korunmuyorum ama artık pek de uğraşmıyorum tek çocuk fikrine alışmaya çalışıyorum hayırlısı

Allah sabır versin çok zor sorununu bilmemek iyiki kızın var o sana hayırlı bir evlat olur inşallah. En kısa zamanda hamile kalman duasıyla umudunuzu kaybetmeyelim benim komşum 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı nasib neyse onu bekliyoruz

Amin CNm rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin inşallah.senin de güzel haberler Alman dileği ile:)

Canım çok geçmiş olsun biliyorum o duyguları yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim en doğru zaman da sağlıklı bir bebek verecek İnşallah... İnsan bir tek kendinde var sanıyor ama öyle değil işte istisnalar hariç ikinci bebeğine hemen hamile kalanı görmedim desem yeridir. Çok zor biliyorum bende Son tedaviyi olduğum da bu son dedim hamile kaldığım da sevinemedim bile hatta eşime söylediğimde bu da gidecek nasılsa hiç sevinmeyelim demişti o kadar kanama böbrek iltihabı hastalıklar ve çok şükür meleğim bizimle ben çok inanıyorum zaynap ve senin hikayende mutlu bitecek inşallah...

Ay çok geçmiş olsun arkadaşım Çok salgın varmış Allah acil şifalar versin inşallah Benim minik cadı da öyle kıpır kıpır Sağlıklı olsunlar da gerisi hiç mühim değil canım

Sağol CNm herşey nasip kısmet.mevlam neyler ,neylerse güzel eyler .daha neler yaşayacağız bekleyip göreceğiz.sen neler yaptın? İyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…